Foutje, bedankt: kandidaat begaat pijnlijke blunder in 'Eén tegen 50'

Media door Elsemieke

Weet je nog dat een deelnemer die in 'Miljoenenjacht' per ongeluk de verkeerde knop indrukte, een rechtszaak aanspande? In 'Eén tegen 50' gebeurde zondagavond iets soortgelijks bij kandidate Hanneke. Doordat ze een verkeerde knop indrukte, liep ze een hoop geld mis.

'Eén tegen 50’-kandidaat Hanneke beantwoordt de ene na de andere goede vraag zondagavond bij Caroline Tensen in de studio, maar bij de derde muziekvraag gaat het mis. Door per ongeluk de verkeerde knop in te drukken, verspeelt ze haar kansen op heel veel geld. “Oh, ik keek niet goed", zegt ze geschrokken. Door deze misser gaat ze naar huis met slechts 1250 euro. “Helaas is dat wat je drukt, dat wat geldt”, meent presentatrice Caroline Tensen streng.

"Next level zuur"

Uit de vele reacties op Twitter blijkt dat niet iedereen het eens is met de strenge aanpak van Caroline. Een Twitteraar zegt: "Zeer zielig om haar niet door te laten gaan met een andere vraag desnoods toen zij op de verkeerde knop drukte". En een ander: "Jeetje.. wat lullig zeg. Mevrouw dacht antwoord c, maar drukt per ongeluk op de knop van antwoord b. Geef haar een tweede kans of laat haar desnoods die escape voor deze vraag inzetten."