Waylon over vreemdgaan tijdens zwangerschap Bibi Breijman: "was een domme lul"

Media door Elsemieke

Het was het gesprek van de dag: Waylon heeft zijn vriendin Bibi Breijman bedrogen tijdens de zwangerschap van zoontje Chester. De relatie tussen de twee kwam hierdoor op losse schroeven te staan. In gesprek met radioprogramma 'Goedemorgen 100% NL' zegt de zanger dat hij 'een ongelofelijk domme lul' is geweest.

Waylon over vreemdgaan op Bibi Breijman

Het is nog niet heel lang geleden dat Waylon via Instagram naar buiten bracht dat hij Bibi Breijman heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Nadat Juice Channels berichten over de vreemdgaan-geruchten rondom Waylon postte, besloot de zanger dit zelf toe te geven via Instagram met een post. "I fucked up", schreef hij erbij. In gesprek met radioprogramma 'Goedemorgen 100% NL' meent de zanger nu dat hij 'een ongelofelijk domme lul' is geweest."

Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den Haag gekocht

In therapie

"Ik kan het ook niet mooier maken dan het is. Dat is wat het is. Waylon vertelt ook dat hij en Bibi samen in therapie zijn gegaan om er samen uit te komen. "Onze dingen gaan doen. Dat weet iedereen al. Je kunt heel erg gaan balen en terugvuren, maar je kunt ook denken: misschien word ik hier wel een beter mens van."