Iliass Ojja stapt in naald tijdens Expeditie Robinson, medische hulp niet aanwezig

Media door Elsemieke

In aflevering 9 van ‘Expeditie Robinson’ trapte Iliass Ojja (34) per ongeluk in een aangespoelde naald. Helaas krijgt hij geen medische hulp, waardoor hij besluit om op de boot terug naar huis te stappen.

Iliass Ojja kreeg geen medische hulp in Expeditie Robinson

Op de twintigste dag van Expeditie Robinson gaat het gruwelijk mis bij acteur Iliass Ojja. Hij stapt namelijk met zijn blote voet in een naald die is aangespoeld op het strand. “Ik ben direct mijn voet gaan ontsmetten en heb de naald meegenomen voor onderzoek, want je weet niet waarvoor die naald gebruikt is. Dat maakte me bang.” Hij vraagt om medische hulp, maar krijgt die niet. “Toen de volgende ochtend de cameraploeg van de boot afstapte zonder dokter, knapte er iets. Het voelde alsof ik niet serieus wordt genomen.”

Naar huis

Iliass Ojja besluit op de boot naar het vliegtuig te stappen. Hierdoor ligt hij in Expeditie Robinson aflevering 9 uit het spel. "Natuurlijk vind ik het ongelofelijk jammer, want ik heb het tot dag twintig enorm naar m’n zin gehad. Ik heb vrienden gemaakt voor het leven. Natuurlijk had ik veel langer willen blijven. Dit was altijd al een droom van mij, maar misschien had het zo moeten zijn."

'Rose Bertram en Thijs Boermans hadden een affaire tijdens Expeditie Robinson'

Samensmelting diner

De captains battle bij de andere expeditieleden wordt gewonnen door team Groen met Vincent als captain. Hierdoor is zijn team automatisch door naar de samensmelting. Helaas is Mike degene die het vuur niet aankrijgt tijdens de proef, dus daarom mag hij niet mee-eten bij het samensmelting diner. Maar helemaal naar huis hoeft hij nog niet: afvallerseiland is terug en Mike is de eerste bewoner. Lichtelijk geïrriteerd omdat hij het etentje gemist heeft, maakt hij een hut voor de nacht. Ondertussen genieten de andere kandidaten van het uitgebreide etentje.