Met deze 5 toffe pantoffels zijn koude voeten verleden tijd

Mode & trends door Mozhda

Door het frisse weer trekken we onze coltruien en winterleggings uit de kast. Maar meestal vergeten we onze voeten warm te houden… Onze voeten zijn nét zo belangrijk. Feet care is self care. Schenk heerlijke warme chocomelk voor jezelf in, pak je leukste boek en draag de volgende leuke pantoffels.

1. Teddy slippers €38,95

Deze comfy instappers van NA-KD hebben een unieke en opvallende kleur. Daarnaast zijn ze heerlijk pluizig. Door het zachte stof blijf je zeker relaxed. Eens je erin stapt kun je er niet meer uit stappen!

NA-KD pantoffels

2. Versierde wifey slippers €15,00

Glam alert! Witte pantoffels moeten altijd op je wishlist staan. Deze pantoffels van Boohoo zijn zo wit als de sneeuw en hebben prachtige pareltjes. De tekst op de pantoffels geeft sassy vibes. Omhels je innerlijke wifey door deze pantoffels te dragen!

Wifey pantoffels van Boohoo

3. UGG Scuffette II Dames Sloffen €109,95

Wie zegt dat pantoffels niet fashionable kunnen zjin? En laten we niet vergeten dat de kwaliteit van deze UGG-pantoffels top notch is: je kunt er een lange tijd mee! De pluche kraag en zachte suède zijn perfect om jouw voeten warm te houden. Kortom: je gaat verslaafd raken aan deze instappers.

Uggs pantoffels

4. Sandalen €19,17

Ben je op zoek naar schattige pantoffels? Dan zijn deze baby blue pantoffels van NA-KD ideaal voor jou! Ze zijn perfect voor een cute home look. De blauwe, zachte vacht valt mooi te combineren met een witte of lichte outfit.

NA-KD fluffy sloffers

5. Damessloffen fluffy kat €9,00

Miauw miauw! Deze zachte pantoffels van Hema hebben een schattig design van een katje. Net als dat je eigen kat tegen je aankruipt, kunnen deze fluffy pantoffels van Hema niet wachten om tegen je voetjes aan te kruipen. Ga voor deze girly pantoffels om je voeten zowel adorable als warm te houden!

Hema sloffers