4x lingerietrends voor dit najaar

Mode & trends door Chloe

Lingerie is voor veel vrouwen minstens zo belangrijk als de rest van hun outfit. Of je nou subtiel een kanten bh-bandje laat zien of het liever bewaard voor in de slaapkamer: met een mooie set lingerie maak je je outfit af. En net als jassen, schoenen en sieradentrends, zijn er ook lingerietrends voor dit najaar. Welke dat zijn? Dat lees je hier.

Let’s go pink

Afgelopen zomer stond helemaal in het teken van felle kleuren en ook in het najaar trekken we deze trend lekker door. Roze lingerie is daarom dit najaar ook weer helemaal hot. Zachtroze of een te gekke neon kleur: het mag allemaal.

Voorgevormde longline beygel bh Marilee - €35,00

Wijnrode lingerie

Rood is natuurlijk altijd al on trend geweest in de lingeriewereld, maar dit najaar staat helemaal in het teken van wijnrood. Deze dieprode kleur geeft een warm herfstgevoel en straalt één en al luxe uit. 

Voorgevromde longline bh zonder beugel Shiloh - €29,99

More than just practial

Lingerie wordt steeds vaker als een totaalpakket gezien. Dus niet alleen een string en een bh, maar ook wat leuke extra’s. Denk aan een mooie body of een jarretel onder een jurk of rok. Dat lingerie echt een onderdeel van je outfit is mogen we steeds meer laten zien.

Bluebella body - €56,-

Kant

Omdat we onze lingerie ook steeds vaker laten zien, is kant dit najaar weer helemaal hot. Een mooie bralette onder een off-shoulder trui is niet alleen comfy, maar geeft je outfit ook net even wat extra’s. 

Bralette Rose - Blauw - €24,99