Deze mutsen zijn dé trend in herfst/winter 2022

Mode & trends door Mozhda

Goed gemutst de winter overleven? Be on trend. Met deze warmhouders schitteren de kleuren in je kledingkast. Wij presenteren jou de leukste en meest modish beanies! Houd jezelf warm met de volgende mutsen.

1. Geribde gebreide muts €15,99

Deze muts van Mango in fuchsia roze is speels en simpel. Het is gemaakt van duurzame vezels. Voor een schattige winterse look is dit een ideale beanie! Het staat perfect bij een outfit met lichte kleuren.

muts van mango

2. Muts met geweven label €9,00

Fashionable en de perfecte warmhouder in de winter. Wat wil je nog meer? Deze beanie van Boohoo heeft een heerlijke dikke stof. De logoborduring oogt strak, volwassen en stylish. Draag de muts met een grijsachtige of zwarte jas om je look af te maken.

muts van boohoo

3. Barts Kenzie muts met imitatiebont €39,99

De nieuwe collectie van onze favo winterse fashion lijn Barts vind je in de Bijenkorf. De bordeauxrode kleur is classy en de zachte imitatiebont is adorable. Match de muts met een witte of zwarte mantel voor een strakke look: je gaat geen spijt krijgen!

muts van barts

4. Muts met logoborduring €44,90

Of we het nou hebben over boxers, T-shirts of mutsen: Calvin Klein is nooit out of style. Deze in het oog springende kleur zorgt ervoor dat je nooit onopgemerkt blijft! Wist je dat tijgeroranje één van de modekleuren is? Check dit artikel voor meer info over de modekleuren.

muts van calvin klein

5. Basic gemêleerde muts €9,99

Een blauwe muts is onderscheidend: je komt 'm niet heel vaak tegen. Daarom mist deze muts van Stradivarius zeker in je kledingkast. Het Stradivarius-logo is op de zijkant geplaatst en dat maakt deze warmhouder zo uniek. Het maakt niets uit welke haarkleur je hebt: iedereen kan deze beanie rocken.

muts van stradivarius