Dit zijn de 5 leukste hondenspeeltuinen in Nederland

Vrije tijd door Maya Luz

Als moeder neem je de kids vast weleens mee naar een speeltuin. Dan kunnen de kleintjes even lekker spelen en hun energie kwijt. Maar als je geen kinderen hebt maar trouwe viervoeters, waar neem je die dan mee naartoe? Naar een van deze vijf superleuke hondenspeeltuinen natuurlijk!

Lees ook: Er bestaat nu een hondenmand voor mensen (en dat wil je hebben)

Bello, Rotterdam

In deze Rotterdamse kan jouw harige vriendje al zijn energie kwijt. Hier vind je ontzettend veel speeltoestellen waarmee jouw hond zich kan vermaken. Daarnaast kunnen ze ook nieuwe vriendjes maken. Bij Bello zijn alle hondenrassen welkom zodat jouw hond veel verschillende vrienden kan maken. Daarnaast zijn er speciale speeluurtjes voor specifieke rassen, zodat jouw hond een speciale band kan vormen met honden van hetzelfde ras.

Honden speelparadijs Midden-Nederland, Bunnik

In het Utrechtse Bunnik bevindt zich het honden speelparadijs. En deze speeltuin doet zijn naam eer aan. Hier kunnen de hondjes genieten van diverse speeltoestellen en zelfs een ballenbak! Daarnaast beschikt het speelparadijs over verschillende velden die bedoeld zijn voor ofwel volwassen honden, of puppy's. Mocht jij een kleiner hondje hebben dat niet durft te spelen met de grote herders of labradors? Geen paniek, want ook deze zijn welkom op het puppy veld. Dit speelparadijs is enkel op reservering geopend.

Hondenzwemvijver Ut Poeleke, Oeffelt

Is jouw hond een echte waterrat? Dan is hondenzwemvijver Ut Poeleke de place to be! In de omheinde vijver kan jouw hond heerlijk zwemmen met soortgenoten. Daarnaast organiseert de zwemvijver regelmatig activiteiten waarbij de baasjes gezellig mee kunnen doen. 

Park Lingezegen, Elst

Voor de wandelliefhebbers is er Park Lingezegen in Elst. Hier kun jij heerlijk zitten terwijl jouw hond zich uitleeft in de speeltuin. Hier zijn er verschillende speeltoestellen te vinden waar jouw trouwe viervoeter zich mee kan vermaken. Maar als jij zelf graag ook in beweging komt, zijn er drie verschillende wandelroutes aan het park verbonden! Leuk voor hond en baasje dus.

Hondenspeeltuin de Broekpolder, Vlaardingen

Voor de hond die oneindig veel energie heeft, is er de Broekpolder. Dit immens grote park is de ideale plek voor jouw hond om heerlijk rond te rennen totdat ze erbij neervallen. Hier vind je verschillende velden, waaronder een puppyveldje, maar ook een speciaal speur- en speelveld. Daarnaast is het mogelijk om een privéveldje te reserveren. 

via GIPHY

Lees ook: Op vakantie met je hond: tips voor een relaxte reis met je viervoeter