Er bestaat nu een hondenmand voor mensen (en dat wil je hebben)

Lifestyle door Elsemieke

De winter komt eraan en dat is helaas absoluut onvermijdelijk. Ben je een hond, dan heb je het toch een stuk makkelijker. Een beetje eten, geknuffeld worden en vooral veel slapen. Wil jij dat ook eens meemaken? Dat kan, want er bestaat namelijk een hondenmand voor mensen. 

Hondenmand voor mensen (en dat wil je hebben)

Een hondenleven: wij zouden er soms maar wát voor overhebben om de hele dag in de hondemand te vertoeven. Geen deadlines, sportschoolafspraken of andere verplichte zaken: alleen maar genieten. De makers van deze hondenmand dachten daar nét zo over. Ze besloten een project te starten waarmee moeheid en stress verleden tijd is in de toekomst. Pflufi: zo heet de voor mensen gemaakte hondenmand. De mand is omhuld met een zachte en fluffy stof: de binnenkant zit vol met foam. De ideale ingrediënten om even in de middag een dutje te doen, als je het ons vraagt. 

Yuki en Noah zijn de bedenkers van de hondenmand voor mensen. Tijdens het coronavirus en de bijbehorende thuiswerkperiodes merkten ze dat mensen steeds gestresster raakten. Het viel ze op dat er geen comfortabel bed op de campus van de universiteit te vinden was waar zij studeerden. Toen ze een hond zagen slapen in een enorm hondenbed kregen ze een idee: ‘Waarom maken we dit niet voor mensen!?’ Het resultaat werd een levensgroot hondenbed waar je even kunt opladen. En wij zijn nu al fan.

Kost dat?

Lijkt zo'n hondenbed voor mensen je wel wat? Dat kost wel iets, want je moet 500 dollar neertellen voor dit item. Kan je wel knus slapen en relaxen op een zacht stofje. Ga jij 'm scoren? Je vindt de hondenmand hier