Houd jezelf deze herfst warm met deze 5 producten

Vrije tijd door Zita

Yup, we moeten er helaas aan geloven dat het nu echt herfst is. Haal die dikke truien, dekentjes en kruiken maar tevoorschijn, want de temperaturen dalen. Zeker wanneer je de verwarming niet altijd op standje gloeiend wilt, is het handig om je met andere producten op te warmen. Dus, let’s warm up!

Hoe houd je jezelf warm?

Er zijn veel verschillende manieren om jezelf warm te houden in de koude maanden. Een simpele én gezonde manier is om veel te bewegen. Heb je het koud? Pak een springtouw en spring hier een minuut mee. Een andere, goedkope optie is om meerdere laagjes aan te trekken. Is een dikke trui niet genoeg? Doe hier dan nog wat laagjes onder. Wat voor producten houden jou nog meer warm in de herfst?

1.    Een pittenzak

Een pittenzak is gevuld met kersenpitten en is een soort droge kruik. Je warmt een pittenzak op in de magnetron, waardoor hij langere tijd warm blijft en je jezelf hiermee opwarmt. Sommige mensen vinden een pittenzak wat muf ruiken, anderen vinden de geur heerlijk. Een pittenzak helpt je in ieder geval om goed warm te blijven in de herfst.

pittenzak

Shop Bol.com een pittenzak

2.    Een hoodie plaid

Een plaid en een hoodie heb je thuis misschien wel liggen, maar hoe perfect klinkt de combinatie van deze twee? Een hoodie plaid is een grote, zachte en warme hoodie die aanvoelt als een plaid. Je doet deze aan over je trui zodat je het nóg warmer krijgt. Wie wil dat nou niet in de herfst?

hoodie plaid

Shop Bol.com hoodie plaid

3.    Wollen sokken

Wanneer je koude voeten hebt, is de kans groot dat de rest van je lichaam het ook koud heeft. Daarom is het belangrijk om je voeten warm te houden in de herfst. Dit doe je met warme, wollen sokken. Wol staat erom bekend dat het je warm houdt. Inslaan dus, die wollen sokken.

wollen sokken

Shop wollen H&M sokken

4.    Thermo kleren

Iets anders wat je erg goed helpt om je warm te houden in de herfst is thermokleding. Tegenwoordig heb je alles in thermo: ondergoed, shirts, leggings en sokken. Shop bijvoorbeeld een goed thermoshirt om onder je normale kleding te dragen. Zo heb je het gegarandeerd lekker warm deze herfst.

thermo kleren

Shop thermo shirt HEMA

5.    Een warm plaid

Tot slot een optie die altijd werkt, namelijk een heerlijke plaid. Hier kruip je lekker onder op de bank en met een kopje thee om helemaal in de herfstsferen te komen. Kies een plaid in een kleur die past bij jouw interieur, zodat alles helemaal herfst proof is.

hema plaid

Shop woonplaid HEMA