Deze mantels zijn on trend in herfst en winter 2022/2023

Mode & trends door Mozhda

Het is weer die tijd van het jaar: we ruilen onze zomerjurken en bikini’s in voor de grootste herfsttrends. We staan niet te springen om de koudere temperaturen en grijzere dagen. Gelukkig is er een lichtpuntje: bij een nieuw seizoen, hoort nieuwe kleding shoppen. Dat is geen straf natuurlijk. Het enige item dat gegarandeerd bovenaan je stijllijst staat? Een nieuwe mantel! Met deze leuke jassen kom je altijd stylish voor de dag.

1. Handmade wollen mantel - Mango €199,99

De naam verklapt het al: deze mantel is handgemaakt en van wollen stof. De oranjebruine kleur past bij het standaard mantel-model, maar de wollen stof brengt daar een twist aan. Je kunt deze mantel keer op keer uit je kledingkast trekken, want het gaat nooit de mode!

Handmade wollen mantel

2. Mantel - Rinascimento €299,95

Met deze mantel weet je dat je de goede keuze maakt: zwart is én blijft altijd fashionable. Het heeft een blazerkraag en valt aan de onderkant losjes: een unieke combinatie in de wereld van chique mantels. De knoopjes en de strik aan de voorkant zorgen ervoor dat jij ingepakt blijft in dit koude weer.

Chique zwarte mantel

3. Oversized Lange Wollen Dogtooth Jas - Kourtney Kardashian Barker €149,00

Deze mantel van een collectie in collaboration met niemand minder dan Kourtney Kardashian. Het zwart-witte patroon is een klassieke print die we al decennia’s lang zien terugkomen in de modewereld. Het is de samenvoeging van de 60s vibes patroon en modern model wat deze mantel zo bijzonder maakt. De knopen aan de voorkant garanderen dat jij heet blijft in het frisse weer!

Kourtney Kardashian mantel

4. Edessa mantel - Phase Eight 108

Wil je warm blijven, maar liever geen oversized mantel dragen? Geen probleem, I got you sis. Deze mantel is speciaal gemaakt voor vrouwen die into high fashion zijn. De imitatiebontkraag heeft Slavische vintage vibes. Combineer de mantel met een zwarte furry Barts hoofdband om je winterse look af te maken. 

Phase Eight Bijenkorf mantel

5. DEWI Jas - Josh V €329,99

Met deze classy mantel met oversized fit ben Je een echte verschijning in de sneeuw. We hebben onze favo celebs Bella Hadid en Doja Cat gespot in witte mantels en nu is het jouw beurt om er net zo glamorous uit te zien. Ga lekker los met een drukke outfit, want met deze mantel breng je rust in je uitstraling! 

Dewi Jas Powder