Zien: B&B Vol Liefde-Denise en Sven intiem gespot tijdens etentje met vrienden

Media door Elsemieke

Denise kreeg tijdens de opnames van B&B vol liefde een aantal mannen over de vloer in haar Spaanse B&B, in de hoop dat de ware erbij zat. Aan het einde van het seizoen kondigde zij en laatst overgeblevene Sven aan dat ze alleen vrienden zijn, maar nieuwe foto's wijzen er op dat de twee het tóch héél gezellig hebben samen!

B&B Vol Liefde-Denise en Sven zijn weer aan het daten?

Denise was alweer ruim een jaar vrijgezel en vond het tijd voor een nieuwe man in haar leven, maar het moest wel een Nederlander zijn. “Ik ben niet heel gek op de Spaanse mannen. Mijn ex-vriend was ook Spaans en ik ben niet voor niets weer vrijgezel." Gelukkig voor haar schreven voldoende mannen zich in voor het programma, in de hoop haar hart te veroveren. Denise zag het meest in Dave, maar helaas voelde hij uiteindelijk de vonk niet. Daarna probeerde ze nog even te daten met Sven, maar eenmaal in Nederland besloten de twee het toch bij vriendschap te laten. "Je bent een geweldige man Sven, en de dame die uiteindelijk jouw vrouw wordt mag in haar handjes knijpen." Toch wijst een foto die Reality_FBI opduikelde op heel iets anders!

Richard onthult de échte reden van deelname aan B&B Vol Liefde: "gratis reclame"

Hand in hand

Hoewel de twee het op hun beiden Instagram-stories doen lijken alsof ze slechts als vrienden uiteten gingen met een paar anderen erbij, blijkt uit foto's die Reality_FBI deelt wel wat anders. Daar zien we Sven en Denise na het etentje innig knuffelend én hand in hand samen lopen. Volgens het juice kanaal willen de twee er nog geen label op plakken, maar zijn ze wel aan het daten. Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt!