Probeer Amazon Prime Video nu een maand gratis!

Media door Redactie Ze.nl

Amazon Prime Video: iedereen heeft het erover. De streamingsdienst is nu ook eindelijk beschikbaar in Nederland en wij kunnen niet wachten om alles te bingen! Waar je op Netflix vooral veel series kunt bingen, staat Amazon Prime juist bomvol films en tv-series. En het mooiste: je kunt het nu 30 dagen gratis proberen, dus maak snel een account aan via onderstaande button of deze link!

amazon prime video

amazon prime video

Amazon Prime Video versus Netflix

Als het op streamingsdiensten aankomt is Netflix natuurlijk de ongeslagen winnaar. Denk je aan streamen, dan denk je aan Netflix. Toch is één ding is zeker, als het op films aankomt heeft Amazon Prime Video een streepje voor op Netflix. Van je favo romcoms als Notting Hill tot de stoerste actiefilms - Amazon vult aan waar Netflix tekort komt. Ben je dol op de Netflix Original series zoals Stranger Things en The Umbrella Academy? Dan hebben we goed nieuws, want ook Amazon Prime Video steekt flink wat budget in zelfgeproduceerde series. Er wordt gefluisterd over een Lord of the Rings serie... Kortom, wij kunnen niet wachten om te zien wat de streamingsdienst allemaal in petto heeft! Check het huidige aanbod via deze link

Goedkoper dan andere streamingsdiensten

Ben je nog niet overtuigd om de nieuwe streamingsdienst een kans te geven? Dan trekt de prijs je wel over de streep. Voor maar € 2,99 per maand stream je namelijk onbeperkt al je favoriete films en series. Daar hoef je het ook niet voor te laten. En psst... De eerste maand stream je helemaal gratis! 

amazon prime video

 

Hoe zit het met Disneyfilms?

Iets wat Netflix en Amazon Prime Video helaas beiden tekortkomen, zijn de Disneyfilms. Sinds de lancering van Disney+ zijn je favo Disneyfilms enkel nog op deze streamingsdienst te bekijken. Heb je genoeg van alle actiefilms, romcoms en series en installeer je jezelf het liefst voor een Disneymarathon? Maak dan zeker even een Disney+ account aan. Via deze link stream je Disney+ 7 dagen gratis, daarna wordt het € 6,99 per maand.

Check ook meteen 9 x onze favoriete titels op Disney Plus.