Roy Donders verwacht eerste kindje met vriendin: "In shock, maar ontzettend blij"

Celebs door Elsemieke

Roy Donders, die vorig jaar tot zijn eigen verbazing verliefd werd op een vrouw, wordt vader. Zijn vriendin Michelle is zwanger van hun eerste kindje, zo vertelt de stylist in een nieuwe vlog op YouTube.

Roy Donders verwacht eerste kindje met vriendin

Roy Donders (31) deelt fantastisch nieuws in een vlog op YouTube: de Brabantse stylist en zanger verwacht samen met zijn vriendin Michelle een kindje! ‘De stylist van het zuiden’ werd vorig jaar – nadat hij altijd relaties had met mannen – verliefd op Michelle, een blonde vrouw uit Brabant. “Dat kón toch ook helemaal niet?”, zei hij daarover tegen Privé over het moment dat hij merkte meer dan alleen vriendschap te voelen voor Michelle.

Superzaad

In de video vertelt de vriendin van Roy Donders, Michelle, dat ze nog even aan het nieuws moet wennen. "Het is heel leuk, maar ik ben wel in shock." Michelle is een maand geleden gestopt met de pil en ook Roy moest onlangs nog naar het ziekenhuis om zijn zaad te laten testen. Uit het onderzoek bleek dat hij traag zaad heeft, waardoor Michelle besloot dat ze kon stoppen met de pil. Daarna is het meteen raak. "Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart", zegt Roy. Michelle kan niet geloven dat ze na één maand zonder pil al zwanger is. "Dat kan toch niet!"

Romance in Griekenland

De twee ontmoetten elkaar tijdens een vakantie in Griekenland en Roy vertelt dat zijn gevoelens direct begonnen te groeien. Omdat Michelle nog een andere relatie had, moesten de gevoelens even geparkeerd worden. Terug in Nederland ontmoetten ze elkaar weer rond de Kerst en werd duidelijk dat ze toch echt verliefd op elkaar waren. "Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht", zegt Roy.

Kinderwens

Roy Donders had in het verleden een langdurige relatie met Marvin, met wie de relatie eindigde in een grote openbare ruzie. Die zegt dat hij nooit een vermoeden heeft gehad dat er bi-gevoelens waren bij zijn voormalige geliefde. Volgens Marvin heeft de relatie mogelijk te maken met Roy’s wens om een gezin te stichten. “Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van: ja… met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’. Dus wie weet is het een kinderwens.”

Roy Donders verliefd op een vrouw en ex in shock: "hij heeft vast een kinderwens"