Roy Donders komt met huispakkenlijn voor mannen

Mode & trends door Kimberly

Naast zijn liefde voor worstebrôôjkes en zijn passie voor harde krullen, is Roy Donders ook een rasechte volksstylist. En, de 23-jarige Brabander heeft nieuws: Roy komt namelijk met een gloednieuwe huispakkenlijn. Voor mannen! 
 
Met de komst van Roy Donders was er binnen no time een huispakkenhype. Hij onderscheidde zichzelf met de nodige steentjes, studjes, pailletjes, glittertjes en printjes, en bovendien hadden de pakken een groot fluffy-gehalte. Ze waren hip and happening en vrouwen trokken massaal naar Tilburg om er eentje aan te schaffen. Nu maakt hij bekend dat ook mannen hun Donders-huispak kunnen inslaan. Roy komt namelijk met een gloednieuwe collectie voor mannen, zo meldt het AD

 
Stoere prints 
Volgens de stylist van het zuiden gaat het om een ‘comfortabele mannencollectie’ die voorlopig alleen via het internet te koop zal zijn. In tegenstelling tot de vrouwencollectie heeft dit assortiment geen blingbling. “Wel zitten er typische Donders-elementjes op, zoals best stoere prints”, aldus Donders.
 
Himmel nie woar 
Ondanks de eerdere kritiek die hij kreeg – de kruisnaden van zijn pakken zouden na een paar dagen al loslaten – zet hij zijn plannetje voort. Want volgens hem was de kritiek belachelijk en bovendien himmel nie woar. “Misschien is het met één of twee pakken misgegaan tijdens het productieproces in de fabriek. Met 99% was niks mis.”  

Realityserie

Nog meer goed nieuws van het front: Roy komt namelijk terug met zijn realityshow. Vanaf 29 april is hij weer wekelijks te zien op RTL 5. Wij zitten alvast klaar voor de tv in ons huispak!


Heb jij een huispak van Roy Donders? Schaf jij er ook eentje aan voor vriendlief? 

Beeld: Reporters