Bingen maar: nieuw seizoen 'Ronnie: de familie Flex' staat nu op Videoland

Celebs door Elsemieke

Ronnie Flex kennen we allang niet alleen meer als rapper, maar ook als enorme familieman. Ronell, zoals de zanger echt heet, kreeg onlangs een tweede dochtertje. In zijn realityserie Ronnie: de familie Flex, kunnen we verder volgen hoe het gezinsleven hem afgaat.

Het tweede seizoen van de realityserie rondom rapper Ronnie Flex (30) is nu te zien bij Videoland. In het programma 'Ronnie: De Familie Flex geeft de rapper ons een kijkje in zijn privéleven met zijn vriendin Demi De Boer. Zo komt de vader van Ronnie als verrassing over vanuit Los Angeles om Ronnies dertigste verjaardag te vieren. In de eerste aflevering vertelt Ronnie ook openhartig over hoe hij de coronacrisis heeft beleefd als artiest. "Ik heb twee jaar niets verdiend", vertelt de rapper emotioneel.

Seizoen 1 van Ronnie Flex' realityserie

In seizoen 1, dat vorig jaar uitkwam, werd Ronnie Flex gevolgd in de spannendste tijd van zijn leven. Na lang struggelen vond hij de liefde voor muziek terug en bereidde hij zich voor op zijn langverwachte albumrelease. Zijn rocksterrenbestaan maakte plaats voor het gezinsleven, maar dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos. Trots is hij zeker wel op zijn dochters zoals je ziet in de video hieronder.