Zien: dit zijn de eerste beelden van Expeditie Robinson 2022

Media door Elsemieke

Nog maar twee weken (!) en dan verschijnt alweer een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Maar liefst 21 kandidaten gaan de strijd aan op een onbewoond eiland om te zien hoe ze kunnen overleven met weinig middelen. RTL deelde vandaag op Instagram de eerste beelden.

Dit zijn de eerste kandidaten van Expeditie Robinson 2022

Eerste beelden Expeditie Robinson 2022

De titanstrijd gaat bijna weer losbarsten. Wij staan te popelen om de kandidaten van Expeditie Robinson te zien op een onbewoond eiland in barre omstandigheden. Zelf voor eten zorgen, complotjes smeden en natuurlijk loodzware proeven doen. Dat belooft een keiharde strijd te worden. May the best (wo)man win... RTL geeft alvast de eerste beelden van Expeditie Robinson 2022!

Wanneer begint Expeditie Robinson 2022?

Noteer maandagavond 29 augustus om 20.30 uur maar in je agenda, want dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start op RTL 5. Het programma is dus binnenkort te zien op de maandagavond in plaats van op de donderdag- én zondagavond. De zender schuift met de uitzenddag omdat het nieuwe huizenprogramma De Moeite Waard met Tijl Beckand, dat eigenlijk op maandagavond moest worden uitgezonden, "vanwege de veranderende huizenmarkt" nog niet af is. 

Wie presenteert Expeditie Robinson 2022?

Helaas heeft Kaj Gorgels het te druk met andere klussen, dus hem zullen we komend seizoen helaas moeten missen. Maar er is goede nieuws, want niemand minder dan Rick Brandsteder neemt het stokje over van Kaj en gaat het populaire survivalprogramma presenteren. Rick zal dus naast Nicolette Kluijver (37) te zien zijn. Rick deed in 2014 zelf mee aan het programma, dus hij is zeker iemand die het klusje voor zijn rekening kan nemen.

Expeditie Robinson 22: alles over de startdatum, deelnemers en locatie