Dochter Olivia Newton-John deelt emotioneel bericht over overleden moeder

Media door Elsemieke

Chloe Lattanzi, de dochter van Olivia Newton-John, heeft gereageerd op het overlijden van haar moeder Olivia Newton-John. Ze deelt op Instagram een eerbetoon aan haar moeder in de vorm van een duet met het nummer 'Window in the Wall'.

John Easterling, de echtgenoot van Olivia Newton-John, kondigde maandag haar overlijden aan via sociale media. De zangeres en actrice stierf op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker, die was uitgezaaid naar het heiligbeen. Haar dochter Chloe Lattanzi is gebroken door het verlies. Bij het duet op Instagram plaatst ze een lieve tekst voor haar moeder. "Jij bent mijn vuurtoren, mama. Mijn veilige plek. Mijn hart. Het was en blijft mijn eer om jouw baby en beste vriend te zijn. Je bent een engel op aarde en iedereen die door jou is aangeraakt is gezegend. Ik hou voor altijd van je, mijn levensgever, mijn leraar, mijn mama." Olivia Newton-John werd wereldbekend met haar rol in Grease, maar scoorde ook los van die film talloze hits. 

Liefde overstijgend

Ook Olivia's weduwnaar, heeft gereageerd op het overlijden van zijn vrouw. In een bericht op Instagram eert hij de zangeres en uit hij zich dankbaar voor alle liefde en steun die zijn familie de afgelopen dagen kreeg. "Olivia, onze liefde voor elkaar overstijgt ons verstand. Elke dag spraken we onze dankbaarheid uit voor deze liefde die zo diep, zo echt, zo natuurlijk kon zijn. We hoefden er nooit aan te 'werken'', schrijft John. "Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde."