Deze spelletjes voor op vakantie zijn leuk voor het hele gezin

Vrije tijd door Chloe

Op vakantie nemen we overal meer de tijd voor. Dat betekent dus ook voor een ouderwets bord- of kaartspel. Maar ja, om nou die hele doos Monopoly of Stratego in je koffer te stoppen is ook een beetje enthousiast. We komen tenslotte al ruimte tekort. Gelukkig zijn er ook genoeg spellen in kleiner formaat wat ze perfect maakt om mee te nemen op reis. En deze spellen zijn ook nog eens leuk voor het hele gezin. 

Spelletjes voor het hele gezin

Met de volgende spellen zit je altijd goed. Ze zijn makkelijk mee te nemen in de koffer en het hele gezin heeft er plezier van. Leuk dus om overdag met ze alle een gezellig spel te spelen, maar ook leuk als de kids al op bed liggen en je er nog geen genoeg van hebt gehad.

Domino

Domino grafisch hout - €5,- bij Hema

Beverbende

Beverbende kaartspel - €11,99 bij De Bijenkorf

Yahtzee

spellen

Dobbelstenen spel - €4,50 bij Hema

Perudo

Perudo Jumbo dobbelspel - €29,99 bij De Bijenkorf

Kwatro

Kwatro kaartspel - €7,95 bij De Bijenkorf

Time's up

Time's up family bordspel - €22,99 bij De Bijenkorf

Halli Galli

Halli Galli kaartspel - €15,99 bij De Bijenkorf

Catan het snelle kaartspel

Online spelletjes met met geld verdienen

Naast fysieke spellen is er een groeiende trend in het spelen van online spelletjes om geld te verdienen. Platforms zoals Eazegames bieden een uitgebreide selectie aan spellen, waaronder favorieten zoals Solitaire, Bubble Shooter en Bingo. Deze digitale games combineren plezier met de mogelijkheid om door middel van toernooien en competities echte geldprijzen te winnen. Het online aspect maakt het eenvoudig om op elk gewenst moment en vanuit elke locatie deel te nemen. Dit maakt het voor spelers gemakkelijker om hun vrije tijd om te zetten in winstgevende activiteiten. Voor zowel doorgewinterde gamers als casual spelers zijn er volop kansen om te geld verdienen met spelletjes en zo hun gaminghobby om te zetten in een bron van extra inkomsten.

Catan het snelle kaartspel - €9,50 bij De Bijenkorf