Deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar in een relatie

Psyche & spiritualiteit door Romy

De leeftijd, hobby’s en passies van je crush ken je nu wel, maar hoe zit het op astrologisch gebied? Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? Er bestaat niet simpelweg één goede combinatie, maar we hebben een aantal sterrenbeelden onder elkaar gezet die het best bij elkaar passen.

Sterrenbeelden die het beste bij elkaar passen

Vraag jij je date wat zijn sterrenbeeld is voordat jullie een relatie beginnen? We snappen als je dit niet doet en hebben daarom een lijstje gemaakt met welke sterrenbeelden goed bij elkaar passen. De astrologie wijst er bijvoorbeeld op dat een Boogschutter en Leeuw perfect bij elkaar passen. Ontdek hieronder bij welk sterrenbeeld jij het beste past.*

Ram en Leeuw

Deze twee sterrenbeelden zijn echt twee vuurtekens samen en passen perfect bij elkaar. Ze zullen de handen niet van elkaar af kunnen houden en zullen gelijk een relatie aangaan. Ram is het enige astrologische teken dat niet gelijk geïntimideerd raakt doordat Leeuw wat direct kan zijn. Dit duo heeft dan ook nooit saaie seks. Leeuw zal de leiding nemen in de slaapkamer en daar heeft Ram helemaal geen moeite mee.

Tweelingen en Waterman

Deze twee tekens hebben een geweldige emotionele en mentale band. Ze leren elkaar net kennen, maar het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen. Ze zitten vol creativiteit die ze het liefst met elkaar delen. Ze vinden het wel lekker om onafhankelijk te zijn. Ze begrijpen beide hoe belangrijk dit is en hierdoor ontstaat er geen wrijving tussen de twee.

Vissen en Kreeft

Deze twee watertekens zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze werken goed samen en hebben een sterk gevoel voor zichzelf. De tekens vormen een speciale band. Ze begrijpen elkaar vaak zonder dat ze iets hoeven te zeggen. Bij Vissen draait het vooral om de verbondenheid met anderen en Kreeft heeft meer gevoel voor het zorgen van de mensen in de omgeving. Resultaat: een diepe connectie die niet snel verbroken kan worden.

Stier en Maagd

Deze relatie werkt erg goed omdat beide spanning nodig hebben in het leven. Ze staan open voor feedback en passen zich ook aan. Stier is vaak koppig en Maagd is flexibel. Dit versterkt de twee, omdat Maagd vaak Stier kan bijsturen. Conclusie: ze versterken elkaar op allerlei vlakken. Deze relatie zal dan ook moeilijk kapotgaan.

 

*Natuurlijk zijn er meer sterrenbeelden die goed bij elkaar passen, maar we hebben er in dit geval even 4 duo's uitgekozen.