Deze speeltjes voor in bed maken de seks nóg spannender

Relaties door Romy

Wil je de seks wat spannender maken en ben je opzoek naar wat speeltjes? Wij hebben de basics voor je op een rij gezet. Deze speeltjes maken de seks nóg spannender en geloof ons, dat wil je!

Speeltjes maken de seks nóg spannender

Wanneer je al wat langer in een relatie zit, ben je misschien af en toe opzoek naar iets om je seksleven wat meer spicy te maken. Speeltjes tijdens de seks is een optie om dit te doen. Niet iedereen is van de seksspeeltjes. Niks is ook verplicht! Er zijn tal van andere manieren om de seks spannend te houden, maar wij leggen je uit waarom de speeltjes hier ook aan meewerken.

Waarom maken speeltjes de seks spannender? Dat is misschien de eerste vraag die nu in je koppie rondspookt. We leggen het je uit. Speeltjes kunnen een nieuwe sekservaring opleveren. Iets wat je nog nooit zo gevoelt hebt bijvoorbeeld. Ook is het leuk als je een speeltje combineert met je partner. Het houdt het spannend omdat je beiden dit nog nooit hebt geprobeerd en wie weet gaan jullie dit vaker doen!

Hoe introduceer je deze speeltjes nu? We snappen dat het misschien wat lastig is om gelijk een gesprek te beginnen over seksspeeltjes. Het is dan ook niet erg handig om het gelijk over een buttplug te gaan hebben. Houd het gesprek vooral open en wees eerlijk. Vind jij of je partner bepaalde dingen niet echt fijn klinken, heb dan respect voor elkaar. Benadruk vooral het avontuurlijke en de zoektocht naar een ander sensueel gevoel. Wedden dat je partner het dan wil proberen? Wie wil er niet een nieuw orgasme ontdekken?

We hebben hieronder een aantal speeltjes neergezet die je samen met je partner kan gebruiken.

Moonshake Full Moon pakket (massage wand en opzetstukken), Willie.nl | €149,95 €89,95

Siliconen vibrerend eitje, Willie.nl | €49,95 €34,95

Satisfyer Pro 4 couples, Willie.nl | €59,95 €39,95

Cockring, Wilie.nl | €5,95 €2,95