Babynieuws: Nienke Plas in verwachting van haar derde spruit

Celebs door Elsemieke

We beginnen deze dag met beschuit met muisjes voor Nienke Plas en haar Resley Stjeward. Nienke is namelijk in verwachting van hun derde kindje. De influencer post op Instagram een hilarisch bericht over haar derde zwangerschap waarin ze dansend te zien is.

Nienke Plas in verwachting van haar derde kindje

Nienke Plas en haar grote liefde Resley zijn toe aan gezinsuitbreiding. En Nienke zou Nienke niet zijn als ze de zwangerschap niet op een originele manier bekend zou maken. Op Instagram deelt ze een video waarin ze in een blauw sportpakje danst op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Aan het eind van de video draait ze zich om, waardoor we haar babybelly zien. “Number 3 on its way“, schrijft Nienke als caption bij de zwangerschapsaankondiging. Nienke en Resley hebben al twee zoons: Frenky-Dean en Novi-Jaxx. 

Kinderen uit beeld

Nienke Plas deelde in haar video's vaak beelden van haar kinderen, maar onlangs maakte ze bekend daarmee te willen stoppen. Het stel wil hun zoons beschermen. "Ik wil gewoon mijn kinderen niet blootstellen aan al dat socialmediageweld", zei haar man Resley in een video. "Laat onze kinderen maar lekker kind zijn. Dat wij bekend zijn is één, maar laat de kids dat maar zelf uitvogelen.