De beste lifehack voor supersnelle en lekkere ijskoffie

Lifestyle door Paula Heeger

Met dit weer is ijskoffie hét drankje om te drinken. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijskoffie met avocado of zelfs ijskoffie ijsjes? Er zijn oneindig veel soorten ijskoffie om te drinken en daarvan kun je een heleboel ook prima zelf maken. En daarbij is deze lifehack onwijs handig. Dit is namelijk de beste lifehack voor supersnelle en lekkere ijskoffie.

Hallo perfecte ijskoffie

De perfecte ijskoffie maken? Daarbij komt deze lifehack die we op TikTok hebben gestart zeker van pas. Thuis ijskoffie maken kan namelijk op allerlei manieren. Van je melk koud opschuimen tot de koffie in de koelkast of vriezer zetten. Maar nu hebben we toch wel de lifehack gevonden. Hiermee heb je altijd lekkere ijskoffie in huis deze zomer.

Dit is de lifehack: zet (sterke) koffie en schenk de warme koffie over in een ijsblokjeshouder. Doe de koffie vervolgens in de vriezer. Als de blokjes koffie koud genoeg zijn, doe je ze in een glas. Voeg koude (opgeschuimde) melk toe uit je melkopschuimer, een siroopje naar keuze en eventueel slagroom. Rietje erin en je bent helemaal klaar voor de zomer met je heerlijk zelfgemaakte ijskoffie. PS: Dit is ook nog eens ideaal wanneer je 's ochtends weinig tijd hebt, maar toch een lekkere cold brew wilt hebben. Happy summer!

Meer lekkere drankjes proberen deze zomer? Zo maak je een Licor 43 cappuccino cocktail, sangria slushi, ijskoffie met honing en zout of een Nutella iced latte.

ijskoffie maken, ijskoffie recept
KitchenLove Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel (2 Stuks) - 56 ijsblokjes bij Bol.com