Glitter hair extensions gaan viral op TikTok

Haar door Romy

Deze trend gaat viral op TikTok en gebruiken meiden veel op festivals en feestjes. Ken je nog die gekleurde plukjes die je vroeger wel eens in je haar deed? De trend is terug, alleen dan met glitter extensions.

Trend met glitter extensions

Vooral op TikTok komen er veel video’s voorbij van meiden die zich klaarmaken voor een festival of ander feestje en de plukjes in hun haar vastzetten. Het zijn kleine plukjes die je als het ware in je haar klemt, waardoor je een mega-effect krijgt in je haren. Iedere keer lijkt het alsof de glitters los in je haar zitten.

Glitter extensions, Bol.com | €9,99

Hoe maak je de plukjes vast?

Verdeel je haar in plukken met een goede kam. Maak een soort knoopje aan het begin van de ‘glitter extension’ en knoop het aan een plukje haar. Vervolgens knip je het glitter draadje af tot een lente die jij zelf wil. Herhaal deze stappen zo vaak als je wil.

@tuahairstudio Glitters hair🤩. #tinselhair #glitterextensions #hairstyles #brillos #puertorico🇵🇷 #glitter #hairtutorial #glitterhair ♬ Fuera del mercado - Danny Ocean

Zoek je nog een gave haartrend voor je volgende feestje? Dan is dit zeker een optie! Geloof ons, mensen zullen jaloers zijn op je haar…