Donny Roelvink kwam onder een auto (en dit zijn de heftige beelden)

Celebs door Elsemieke

Donny Roelvink is maandag gewond geraakt nadat hij tijdens het maken van een video onder een auto terecht is gekomen. Met een paar gebroken ribben, hechtingen en een kleine klaplong is hij er nog redelijk goed vanaf gekomen, maar de beelden zijn enorm heftig. 

Zien: Donny Roelvink zet levensgrote tattoo van moeder op bovenarm

Donny Roelvink kwam onder een auto

“Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest. Het is heel snel gegaan, ik weet alleen nog dat ik een klap voelde”, vertelt Donny Roelvink op Instagram. Er zit verband om zijn hoofd, zijn oog is enorm gezwollen en zowel zijn schouders als zijn gezicht zitten onder de schrammen, maar hij is vooral enorm geschrokken. “We hadden nooit verwacht dat we met een klein ideetje zoiets fataals konden veroorzaken. Tenminste, het had fataal kunnen zijn. Daarom wil ik dit graag delen."

 

Filmen op straat

Het ongeluk gebeurde tijdens het opnemen van een fitnessfilmpje voor Donny’s Instagramaccount, vertelt Dries Roelvink (Donny's vader). “Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.” In het filmpje wordt Ronnie gefilmd vanuit een Hummer terwijl hij met een halter in zijn nek op straat ‘walking lunges’ doet. Donny en zijn vrienden draaiden het filmpje maandagavond in Hilversum. Tijdens het draaien drukte de vriend die de Hummer reed per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem, waardoor Donny vol geraakt werd door de wagen. “Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was."

Geniet van het leven

Donny realiseert zich dat het leven zó voorbij kan zijn. "Dat heeft me vooral mentaal heel erg geraakt.” Ook wil hij aan de hand van de video laten weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. “Ik ga zo snel mogelijk herstellen om weer de oude te worden. Ik vind het moeilijk, maar ik wil ook een boodschap overdragen. Je moet echt van elk moment in het leven genieten. Weet dat het gevaar in en klein hoekje zit. Pas allemaal goed op jezelf. Leef. En geniet. Ik ben blij dat ik er nog ben.” 

Foto: BrunoPress