Romee Strijd over eerste trimester: "was uitgedroogd door het overgeven"

Celebs door Elsemieke

Model Romee Strijd en haar verloofde Laurens verwachten een tweede spruit. De twee hebben al een dochtertje samen, maar lieten onlangs weten dat er weer een dochtertje zit aan te kopen. Op Instagram beantwoordt het model nu een aantal veelgestelde vragen. 

Romee Strijd krijgt een tweede dochtertje

Romee Strijd is in verwachting van haar tweede kindje en deelt onlangs vol enthousiasme het geslacht van de baby op Instagram. Het model en haar verloofde Laurens van Leeuwen hebben al een dochter samen. Via een gender reveal maken de twee bekend dat dochtertje Mint een zusje gaat krijgen. Op Instagram vroegen haar volgers hoe het nu met haar gaat. “Bedankt voor het vragen. Op het moment voel ik me iets beter”, antwoordt Romee. 

Zwaar eerste trimester

Romee geeft aan dat ze er een lastig eerste semester op heeft zitten. Ze vertelt dat ze twee keer aan een infuus heeft gelegen, doordat ze uitgedroogd was van het vele overgeven. “Nadat dit eindelijk voorbij was, kreeg ik neusbijholteontsteking en oorontsteking. Dus ik ben heel, heel blij dat ik me nu iets beter voel, maar mijn immuunsysteem heeft het heel erg zwaar met deze zwangerschap.” Tijdens de eerste zwangerschap kon Romee nog ontspannen en veel relaxen. “Dit keer heb ik een dreumes/baby rondrennen die heel veel energie heeft.”

"Ik kan niet wachten!"

Het model kondigde de gezinsuitbreiding samen met haar man Laurens van Leeuwen eerder al aan via een super lieve boodschap op Instagram met een foto waarbij dochtertje Mint de zwangere buik een kus gaf. "Binnenkort zijn we een gezin van vier. Ik kan niet wachten", schreef ze. Romee Strijd en Laurens Van Leeuwen zijn al sinds hun tienerjaren samen en ze trouwden in 2018 in het geheim. Romee werd in 2020 moeder van dochtertje Mint. Dat ging niet zonder slag of stoot, want het model lijdt aan PCOS, een diagnose die ze vier jaar geleden kreeg nadat ze al ruim zeven jaar niet meer ongesteld was geweest. De angst dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen werd door de diagnose steeds groter, maar inmiddels is de tweede dochter dus al onderweg.

Lees ook: Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie