Dit is wat jouw Venusteken zegt over wat jij zoekt in een partner

Relaties door Maya Luz

Iedereen heeft liefde nodig. Maar per persoon verschilt het enorm hoe wij die liefde willen ontvangen. Wat je zoekt in een partner kan enorm afhangen van welk sterrenbeeld jij hebt voor de planeet Venus. Venus is niet voor niks de planeet van de liefde. Dit is wat jouw Venusteken zegt over wat jij zoekt in een partner.

Lees ook: Zijn jullie een perfecte match? Zo kom je erachter met behulp van astrologie

Leeuw Venus

Voor een Leeuw Venus is er niks belangrijkers dan liefde. Jullie leven draait erom. Een Leeuw Venus heeft iemand nodig die hun wereld om jou laat draaien. Mensen die snel afgeleid of humeurig zijn worden door jullie snel de deur gewezen. Jullie hebben aandacht, waardering en passie nodig. Een goede match is iemand met hun Venus in Leeuw, Ram, Boogschutter of Waterman.

Ram Venus

Mensen met Venus in Ram komen als een stoomtrein af op de persoon waar ze een oogje op hebben. Jullie gaan recht op je doel af. Een Ram Venus heeft een relatie nodig met veel energie en passie. Ze zoeken naar iets spontaans, avontuur en een spannend seksleven. Iemand met een Ram Venus is een goede match met iemand die het sterrenbeeld Leeuw, Boogschutter, Schorpioen of Weegschaal heeft voor deze planeet.

Boogschutter Venus

Je kunt bijna niet om de schoonheid van een Boogschutter Venus heen. Jullie slaan makkelijk iemand aan de haak, maar relaties vinden jullie toch nog lastig. Jullie zijn altijd op zoek naar spanning en dus ben je snel weg als iemand je verveelt. Jij zoekt iemand die jou je ruimte geeft en iemand die jou ziet als een levenspartner om al hun avonturen mee te beleven. Jij zoekt een gelijke. Ga daarom voor een Venus in Boogschutter, Ram, Leeuw of Tweelingen.

Vissen Venus

Als jouw Venusteken Vissen is, dan ben jij een romantisch type. Jullie zijn vergevensgezind, gevoelig en bijna té lief voor deze wereld. Het feit dat jullie zo gevoelig zijn, kan een obstakel zijn in relaties. Jullie worden diep geraakt door dingen die om je heen gebeuren en het leven in het algemeen. Een Vissen Venus voelt zich aangetrokken tot een underdog of een persoon die ze kunnen 'repareren'. Maar dit is juist niet de meest voordelige partner voor jou. Zoek iemand die net zo'n groot hart heeft als jij en die jou liever liefde teruggeeft dan er misbruik van maakt. Ga voor een Vissen, Kreeft, Schorpioen of Maagd Venus.

Kreeft Venus

Een Kreeft Venus zoekt loyaliteit en standvastigheid in een partner. Jullie zijn dol op grote romantische gebaren en veel fysieke aandacht. Het kost voor jullie vaak wat tijd voordat jullie je echt veilig voelen met iemand. Zoek daarom iemand die het niet erg vindt om de relatie rustig aan te pakken. Ga voor iemand met hun Venus in Kreeft, Schorpioen, Vissen of Steenbok.

Schorpioen Venus

Een Schorpioen Venus trekt mensen aan als een magneet. Wanneer jullie iemand leuk vinden, worden jullie bijna geobesedeerd met die persoon. Iemand met jullie Venusteken kan snel jaloers worden maar jullie zijn ook erg loyaal, dus hebben jullie iemand nodig die dit ook is. Jullie zoeken een partner om diepgaande gesprekken mee te voeren. Jullie zijn ook niet vies van wilde vrijpartijen, dus zoek je iemand die dit aankan. Een goede match is iemand met Venus in Schorpioen, Kreeft, Vissen, Ram of Stier.

Weegschaal Venus

Een Weegschaal Venus is een meester in flirten. Jullie houden van harmonie en balans in een relatie. Jullie delen jullie leven graag met een partner en jullie passen je makkelijk aan aan anderen. Ruzie maken is ook niet helemaal jullie ding. Jullie zoeken dan ook iemand die eerlijk is en bereid is om het werk in de relatie eerlijk te verdelen. Een goede match is een Weegschaal, Tweelingen, Waterman, Stier of Ram Venus

Tweelingen Venus

Venus in Tweelingen zijn geen fan van binding. Vrijheid en varriatie is wat dit sterrenbeeld nodig heeft. Deze mensen worden gemotiveerd door hun nieuwsgierigheid en emoties vinden ze een beetje eng. Mensen met een Tweelingen Venus zijn vaak erg sociaal en hebben het vaak druk. Een goede match voor jou is iemand die net zo'n druk leven heeft als jij, daar worden jullie allebei blij van. Ga voor een Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Maagd of Boogschutter Venus.

Waterman Venus

Waterman Venussen zoeken niet alleen een lover, maar ook een vriend. Jullie zoeken iemand om mee te sparren, uit te dagen en leuke dingen mee te doen. Jullie zijn unieke partners die open staan voor alles. Waterman Venus mensen zijn ontzettend open-minded en hechten veel waarde aan hun vrijheid. Jullie hebben enorm veel vrije ruimte nodig om de wereld te ontdekken en dat gunnen jullie je partner ook. Iemand die jullie vast wil zetten, moeten jullie dus absoluut niet hebben. Ga daarom voor een persoon met Venus in Waterman, Weegschaal, Tweelingen of Leeuw.

Steenbok Venus

Een Steenbok Venus is ambitieus en zoekt iemand die deze ambitie deelt. Jullie houden niet van achter iemand aanzitten of flirten, jullie willen direct resultaat. Sommige mensen vinden jullie intimiderend, maar anderen vinden jullie coole uitstraling juist aantrekkelijk. Een Steenbok Venus maakt graag indruk op anderen, specifiek op een partner. Dus zoek iemand die graag tijd met jou doorbrengt en jou meeneemt op mooie reisjes en avondjes uit. En ook niet onbelangrijk: iemand die met plezier een toekomst met jou plant. Een goede match is een Steenbok, Stier, Maagd of Kreeft Venus.

Maagd Venus

Iemand met Venus in Maagd is dol op de kleine dingetjes, op details. Jullie nemen je tijd om iemand goed te leren kennen, maar vaak doen jullie dit op een veilig afstandje. Het kan dan ook even duren voordat iemand doorheeft dat je ze leuk vindt. De kleine dingetjes vallen jullie op en daarom hebben jullie iemand nodig die dat ook doet. Onthouden ze bijvoorbeeld hoe jij je koffie drinkt of wat jouw favoriete ijssmaak is? Dan zijn ze jouw droompartner. Ga voor iemand met hun Venus in Maagd, Stier, Steenbok, Tweelingen of Vissen.

Stier Venus

De planeet Venus heerst over het sterrenbeeld Stier. Dus mensen met deze plaatsing zijn meesters in de liefde. Zij geven liefde op een erg fysieke manier en houden van aandacht en geruststelling. Iemand met een Stier Venus houdt niet van overhaaste relaties, verrassingen en worden niet graag gepushed. Deze mensen zijn een goede match met anderen die hun Venus in Stier hebben. Steenbokken, Maagden, Weegschalen en Schorpioenen.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive