Heb jij een curvy figuur? Dan zijn dit de leukste kledingmerken om te shoppen

Fashion door Maya Luz

Shoppen met een curvy lichaam is soms een hele opgave. Veel winkels maken geen kleding in jouw maat of de kleding past gewoon niet om om jouw rondingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de cliché plus size kleding die er totaal niet modieus uitziet. Maar geen paniek, want deze merken hebben de beste kleding voor een curvy figuur.

Lees ook: Comfortabele kleding voor iedereen

ASOS Curve

Asos is er voor iedereen, zo blijkt ook weer uit hun Curve collectie. Bij zowel de Curve als de plus size lijn kun je terecht voor stijlvolle items die jouw figuur complimenteren. Bij Asos vind je alles, van sexy lingerie tot een toffe outfit voor tijdens het stappen. En dat allemaal voor een betaalbaar prijsje. De maten bij Asos Curve gaan van maat 44 tot en met maat 60, of XL tot en met 4XL. De beha maten gaan van een cup D tot en met cup K.

Never Fully Dressed Plus

Draag jij graag jurken? Dan word jij zeker spontaan verliefd op het merk Never Fully Dressed. Dit merk maakt prachtige jurken die goed aansluiten op jouw figuur. Ze passen bijvoorbeeld perfect bij je borsten en accentueren jouw taille. Dit merk zit aan de iets prijzigere kant, maar de designs zijn het absoluut waard. De maten gaan van een UK 6, wat neerkomt op een maatje 34, tot maat UK 24 oftewel maatt 54.

Boohoo Curve

Wie ooit zei dat kleding voor curvy vrouwen niet sexy is, heeft het fout. Bij Boohoo Curve vind je namelijk trendy en sexy items voor een curvy lichaam. Sta jij in het weekend graag te dansen in een club, dan scoor jij bij Boohoo Curve jouw perfecte outfit. De Curve collectie van Boohoo begint bij maat 44 en gaat tot en met maat 54.

Marina Rinaldi

Is chique meer jouw stijl? Dan is Marina Rinaldi het merk voor jou. Het merk komt van Italiaanse bodem en maakt kleding van ontzettend hoge kwaliteit. Bij Marina Rinaldi kun je terecht voor kleding om te dragen naar het werk, tijdens een avondje uit of voor een relaxte avond op de bank. De collectie van Marina Rinaldi wordt verkocht bij de Bijenkorf. De maten beginnen bij maat 42 en gaan tot en met maat 52.

Curvy Rebels

Curvy Rebels is een Nederlands merk dat is opgericht door influencer Els Sprenkeling. Dit merk richt zich op curvy vrouwen die graag rokken en jurken dragen. Curvy Rebels straalt een erg vrouwelijke stijl uit en heeft zo goed als alles dat je nodig hebt. Ze hebben bijvoorbeeld niet alleen kleding, maar ook zwemkleding, panty's en shapewear. De maten van Curvy Rebels gaan van maat 42 tot en met maat 54.

Lees ook: 8x kleding met gave 70's printjes om te rocken