Comfortabele kleding voor iedereen

Mode & trends door Jordan

Er is niks beter dan de hele dag in ons meest comfy outfit rond te lopen. Helaas kan je niet overal in je joggingsbroek aankomen en is het ook wel eens leuk om volledig opgetut te zijn. Vaak is het wel zo dat een leuke outfit gepaard gaat met oncomfortabele kleding. Maar dit kan natuurlijk ook anders!

Lees ook: Zo begin je relaxt aan je dag!

Casual chique

De kerstdagen zijn achter de rug en ineens zitten we in het donkere, koude januari. Met ook weer een lockdown die hoogstwaarschijnlijk wordt verlengd, ziet januari er niet heel rooskleurig uit. Om het toch ietsjes beter voor jezelf te maken is het belangrijk om elke dag positief te beginnen. Spring onder de douche en trek een nieuwe set kleding aan. Zelfs als je thuiswerkt is het belangrijk om dit toch echt te doen zodat je niet in een sleur belandt. Het is dan toch fijn om wel iets comfortabels aan te hebben. De broeken van Studio Anneloes zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens echt comfortabel.

Strak in joggingspak

Als je toch echt zin hebt om de hele dag in een huispakkie rond te lopen, is dit ook niet erg. Kijk eens goed wat je in je kledingkast hebt liggen en gooi alle kloffies weg. Trakteer jezelf eens op een mooi trainingspak. En als je dan toch bezig bent vrolijk ook je vriend, huisgenoot of gewoon jezelf op met een black bananas trainingspak voor heren. Zo komen jullie samen de donkere dagen wel door. 

Lees ook: De beste sneakers voor in de winter