10 originele thema’s voor een huisfeestje

De maatschappij door Romy

Heb je binnenkort een huisfeestje, 21 feest of ander themafeestje en wil je wel origineel zijn? Heb je dat discothema en dierentuin thema nu wel gezien? We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rij gezet!

10 orginele thema's voor feestje

Formule 1

Fan van Formule 1? Dan is dit themafeest echt iets voor jou. Ga verkleed als Formule 1-coureur en zorg voor de juiste accessoires. Misschien komt Max dan ook nog wel even een biertje drinken 😉.

Opa’s en oma’s

Ga als oudjes verkleed! Misschien heeft je oma of opa een oude rollater of stok die je mag gebruiken, zet een pruik op en ga los! Geloof ons, de foto’s zullen ook geweldig grappig worden.

Propper

Ken je die proppers die je op vakantie naar van die feesten proberen te krijgen? Die mensen zien er altijd knap en sexy uit. Daag je vrienden en vriendinnen uit om als propper verkleed te komen. De kans is groot dan de jongens een open blouse dragen en de meiden een korte broek met een badpak, maar je komt helemaal in de vakantiesferen! Wie hengel jij binnen 😉?

Kinderprogramma’s

Hoe grappig is het om met je beste vriend of vriendin verkleed te gaan als Buurman & Buurman? Of als K3? Jullie zijn nu volwassen en het is dan mega grappig om verkleed te gaan als jullie jeugdhelden. Je zal versteld staan hoeveel originele programma’s er voorbij komen op je feestje!

Instagram Influencers

Ga je als Jade Anna of toch als Janice Blok? Hoe leuk is het om allerlei soorten influencers op een feest tegen te komen? Oke, het zijn nog steeds je vrienden, maar wel een soort van!

Mamma Mia

Als je fan bent van deze film en vaak luistert naar ABBA ga je dit thema geweldig vinden. Zorg voor blauwe en witte accessoires en val op met een gave blauw jurk of jumpsuit. Houd je van knutselen? Je kan zelf een discoballen maken! Knip oude cd’s in kleine stukjes en plak deze op een bol (meestal kun je die gewoon kopen bij winkels als Xenos, Action of een doe-het-zelf winkel). Ga voor Griekse vlaggetjes en schenk blauwe shotjes in. Mamma Mia!

Tokkies

Pak een mega fout shirt met een printje (panterprint doet het meestal wel goed) uit de kast, doe er een joggingbroek onder en wat slippers (het liefst die van Adidas met strepen) en grijp het eerste blik bier die je tegenkomt. Incoming: New Kids!

Apres ski

Dit is misschien niet het eerste thema waar je aan denkt, maar daarom is het juist zo origineel! Grote pullen bier, duitse worstjes als snacks en een echte apres ski outfit. Soms verkopen mensen hun oude skilatten op Marktplaats of kun je ze huren. Wat ook nog leuk is: koop een grote skibril, zet deze op je gezicht en spuit vervolgens zelfbruiner over je gezicht. Zet de bril (nadat je die hebt schoongemaakt) weer op je hoofd en het lijkt net of je bruin bent geworden va het skiën!        

Tinderdate

Verkleed je sexy en maak een bord met de foutste openingszin die je ooit hebt gehoord. Hoeveel matches ga jij maken?

Rubics cube

Dit thema is tricky, maar wel grappig. Trek allemaal een gekleurde outfit aan (makkelijke kleuren) en ruil kleding met je vrienden, totdat je dezelfde kleuren bij elkaar hebt gevonden. Heb jij een groene broek met een rode top aan, draagt vriendin 1 een groene top en vriendin 2 heeft een groene tas? Match!