6 x deze podcast moet je luisteren als mommy-to-be

Zwanger door Jennifer

Een zwangerschap kan spannend zijn en dan vooral bij je eerste baby. Je stapt weer een nieuwe levensfase in. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe gaat dat tijdens de bevalling? No stress! Met deze podcasts bereid jij jezelf in alle rust voor op het moederschap.

zwangerschap tips podcasts

Lees ook: Zo zorg je voor me-time als moeder

Podnataal

In de podcast Podnataal praat Simone Wijnands met diverse vrouwen over hun zwangerschap en bevalling. Een interessante podcast voor mommy-to-be’s, omdat je hierin verschillende ervaringen hoort. Elke bevalling is anders, al zul je je vast wel herkennen in de verhalen. Een fijne support tijdens je zwangerschap!

De Lieve Moeder Podcast

Als je op zoek bent naar inspiratie voor je eigen moederschap, dan is De Lieve Moeder Podcast misschien iets voor jou. Deze podcast helpt je je eigen weg te vinden, in hoe jij je als moeder zal gedragen.

Never Thought I’d Say This

Wil je even lekker lachen? Dan moet je de Engelse podcast Never Thought I’d Say This luisteren! In deze podcast praten moeders Jodie Sweetin (bekend van Full House) en Celia Behar over verschillende onderwerpen rondom het moederschap. Dit allemaal met een flink vleugje humor.

Aanmoederen

Een andere grappige podcast is Aanmoederen van Nynke en Dewi. Deze twee mama’s vertellen eerlijke verhalen over het moederschap, maar wel alles met een knipoog. Je hoeft nergens bang voor te zijn, het komt wel goed!

Ik Ken Iemand Die

De podcast Ik Ken Iemand Die is niet alleen leuk voor elke mommy-to-be, maar ook voor papa’s in spe! In deze gezellige podcast van journalist Nynke de Jong en haar vrienden interviewen ze experts over opvoeding. Daarnaast delen ze sterke ‘ik ken iemand die…’-verhalen, waar je gegarandeerd om zult grinniken.

Mama’en

Een podcast met een heel toepasselijke naam: Mama’en. Al hebben ze hier ook een nieuw werkwoord mee gecreëerd. In deze podcast zet de ervaren moeder Nina Pierson de mommy-to-be centraal. Op Spotify staat in de introductie: “Naast een baby wordt er óók een moeder geboren.” So true! Dit is de ultieme podcast voor elke aanstaande mama.

Lees ook: Ongemerkt zwanger zijn: (hoe) kan dat?