5x onmisbare items voor een zomers interieur

Cadeaus & hebbedingetjes door Romy

De zomer komt eraan en dat betekent dat het interieur in je huis wel een fleurige, zomerse look mag krijgen. Die zwarte kaarsen en die donkere spulletjes mogen weer even de zolder op. We hebben een aantal onmisbare items voor een zomers interieur voor je geselecteerd. Want: hoe leuk is het om een lamp te hebben in de vorm van een giraffe?!

5x items voor een zomers interieur

Hoe gaaf is deze vaas? Zet er wat droogbloemen in en zet het op een zichtbare plek in huis. De vazen zijn er in verschillende maten te bestellen. Zo kun je net als op de foto een grote vaas en een wat kleinere ernaast zetten voor een nóg mooier effect.

Witte vaas, Dutchhomelabel | Vanaf € 42,65

Wat dacht je van een gave dierenlamp? Dit is echt dé lamp voor je zomers interieur. Er zijn nog veel meer dieren waaruit je kunt kiezen, maar wij vonden deze giraffe die zijn hoofd uit de lampenkap steekt wel grappig.

 Light & living tafellamp Giraffe, Woonexpress | €49,95

Maak het groen in de woonkamer! Er zijn tegenwoordig zulke mooie plantenbakken en potten te vinden. En zeg nu eerlijk: een mooie, grote plant in je huiskamer staat toch mooi? Planten zijn perfect als het gaat om een zomers interieur. Houd ze natuurlijk wel bij en let goed op met hoeveel water je ze geeft.

Dwergpalm met plantenpot, Praxis | €63,99

Tafelboeken zijn tegenwoordig helemaal in. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Ook zijn deze boeken van bekende merken te koop. Nu snappen we dat je misschien niet heel veel geld aan een boek wilt uitgeven, want het ligt toch maar op tafel. Maar kijk nu hoe leuk deze set van 4 boeken is? Leg ze bij elkaar of verspreid ze in je huis. Het leukste is dan nog om er een mooie kaars bij te zetten.

The Little Guides to Style, Bol.com | €41,39

Omdat we het net al even benoemden: kaarsen! Er zijn zoveel leuke kaarsen verkrijgbaar. Wij zijn fan van de kaarsen van Woodwick. Deze kaarsen zijn perfect voor je zomerse interieur. Ze ruiken niet alleen lekker en zien er mooi uit, maar ze geven ook een rustgevend, knetterend geluid zodra je ze aansteekt.

Woodwick kaars vanille, Bol.com | €27,68