Vaderdagcadeau: de leukste uitjes om cadeau te doen

Cadeaus & hebbedingetjes door Romy

Ben je opzoek naar een origineel vaderdagcadeau, maar wil je een activiteit cadeau geven? We snappen best dat het saai wordt om constant je vader een parfum of iets van gereedschap te geven. We hebben daarom de leukste uitjes onder elkaar gezet die je zou kunnen geven als vaderdagcadeau.

Vaderdagcadeau: de leukste uitjes

Citytrip

Ga eropuit naar een stad waar je vader graag heen zou willen. Een citytrip kan in Nederland plaatsvinden, maar je kunt natuurlijk ook met je vader naar het buitenland. Je vaderdagcadeau kan zo niet meer stuk.

Ga lekker uiteten

Je kunt ervoor kiezen om een heerlijke lunch of high beer te gaan doen, maar uiteten is ook een leuke optie! Ga op onderzoek uit welke bar of welk restaurant je vader leuk vindt en verras hem met dit vaderdagcadeau.

Escaperoom

Heb je al wel eens in een escaperoom gezeten? Jullie geduld en intelligentie wordt op de proef gesteld en het is ook nog eens mega leuk! Een middagje naar een escaperoom is hét vaderdagcadeau voor als je je puzzelende vader wil verrassen.

Rondje fietsen

Rijd met de auto met de fietsen achterop of achterin naar een mooie fietsomgeving en ga een rondje fietsen met je vader! Zo kunnen jullie genieten van de omgeving, maar ook goed bijpraten met elkaar.

Autocoureur

Een ander leuk vaderdagcadeau is een slipcursus of meerijden in een speciale auto. Houdt je vader van auto’s? Dan is dit echt iets voor hem. Je kan bij verschillende circuits in Nederland meerijden in een auto of zelf rijden op het circuit.

Oldtimers kijken

Om nog even bij de auto’s te blijven hangen: op vaderdag is het nationale oldtimer dag in Lelystad. Hoe leuk is het om hier heen te gaan met je vader? Een vaderdagcadeau dat je op vaderdag zelf ook nog kunt gaan doen, twee vliegen in één klap dachten wij zo.

Filmmarathon

Deze optie is goed voor als het buiten slecht weer is, maar ook voor de vaders die graag heerlijk op de bank liggen. Koop wat lekkere snacks, maak een echte filmhoek en relax heel de middag met jullie favoriete films.