5 x de leukste persoonlijke Vaderdagcadeaus

Aanstaande zaterdag 17 juni is het zover: dan mag je jouw vader weer even helemaal in het zonnetje zetten voor Vaderdag. Een lekker ontbijtje op bed, het gras voor hem maaien of natuurlijk met een mooi cadeau. Maar wat geef je een man die alles al heeft? Simpel, namelijk een origineel en gepersonaliseerd cadeau van Your Surprise.

Lees ook: Fijne Vaderdag: de leukste uitjes voor Vaderdag

1. Chocola

De liefde van een man gaat door de maag. Always have, always will. Daarom zal jouw vader smullen van een heerlijke reep chocola. Met Tony's Chocolonely maak je je zoete chococadeau nu nog specialer met zijn lievelingssmaak én een persoonlijke boodschap. 

Tony's Chocolonely Giftbox - Vaderdag, €9,95

2. Bier

Vaders en bier, die combinatie gaat al sinds mensenheugenis samen. Je kunt je pa natuurlijk zijn favoriete biersoort cadeau doen, maar wat dacht je van een uitgebreid bierpakket? Deze zijn vaak verkrijgbaar in verschillende thema's, zoals een Belgisch, Nederlands of Internationaal bierpakket. En wat dacht je van het speciale Vaderdag bierpakket hieronder? Je kunt namelijk zelf je persoonlijke boodschap aan je paps bijvoegen.

Vaderdag bierpakket bedrukken - Belgisch, €22,95

3. Aan de slag

Zet je jouw vader liever aan het werk op Vaderdag? Dan kun je hem een bucketlist boek cadeau doen, zodat jullie samen de handen uit de mouwen kunnen steken. Hier staan 250 leuke, gekke en soms serieuze opdrachten in die hij samen met jou kan uitvoeren. Quality time is immers het mooiste dat je je vader kan geven. En je kunt 'm ook nog eens personaliseren. Hoe leuk is dat!

Het bucketlist boek voor vaders, €19,95

4. BBQ schort

Zijn je vader en jij een ijzersterk barbecueduo? Maak Vaderdag dit jaar dan extra speciaal met een stoer kado voor bij de BBQ. Bijvoorbeeld een leren schort, waarmee jouw pa volgende keer de show steelt als hij zijn kunstjes vertoont op de BBQ. Bij dit schort kun je zelfs zijn naam erop laten zetten én er meteen een voor jezelf aanschaffen. Nu alleen nog een teamnaam bedenken!

you surprise

Leren schort met naam - Set, €149,95

5. Telefoon hoesje

Iets dat iedereen leuk vindt om te krijgen: een hip telefoonhoesje. Met deze gepersonaliseerde houten versie maakt jouw pa voortaan helemaal de blits op z'n werk.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje, €19,95

YourSurprise

Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij YourSurprise altijd een leuke verrassing voor iedere gelegenheid. De gepersonaliseerde cadeaus geven net dat beetje extra, waarmee je de ander écht een speciaal gevoel geeft. En het mooiste: vrijdag vóór 20:00 besteld = op tijd in huis! 

Lees ook: Vaderdag 2018: zo wordt het onvergetelijk gezellig