Vaderdag cadeau nodig? Verras hem met één van deze cadeaus

Cadeaus & hebbedingetjes door Daniëlle

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur wat betekent dat het weer tijd is om jouw vader in het zonnetje te zetten. Ben jij nog op zoek naar een tof vaderdagcadeau? Geen zorgen, wij verzamelden verschillende presentjes waar vaders helemaal blij van worden. Verras je pa met één van deze toffe vaderdagcadeaus. 

vaderdag cadeaus

Lees ook: Deze leugentjes om bestwil vertelden je ouders je vroeger (en jij doet het later ook)

Elke keer weer: vaderdag komt om de hoek kijken maar je weet maar niet wat voor vaderdagcadeau je moet schenken. Je denkt aan een paar happy socks of een bos bloemen, maar dat heb je de afgelopen jaren ook wat gegeven. Het liefst kom je met iets origineels en iets waar je pa écht wat aan heeft. Maar wat...? Don't worry, er is gelukkig genoeg keuze als het gaat om vaderdagcadeaus. Ben jij nog op zoek naar een speciaal vaderdagcadeau waar jij jouw vader gelukkig mee maakt? Check hieronder de leukste vaderdagcadeaus.

Receptenboek

Is je pa een echte keukenprins en kan hij heerlijk koken? Verwen je vader met een leuk receptenboek met bijvoorbeeld BBQ recepten of Franse gerechten. Met deze leuke receptenboeken als gift is jouw vader niet weg te slaan uit te keuken!

 

Portemonnee

Laten we eerlijk zijn, een nieuwe portemonnee of pashouder is altijd goed en een leuk vaderdagcadeau. Lekker praktisch en er zijn genoeg toffe portemonnee's waar jij jouw papaatje blij mee kan maken. Kijk hieronder voor de leukste portemonnee's.

 

Koptelefoon

Tegenwoordig kun je niet zonder een fijne set oordopjes of koptelefoon, misschien heeft je vader nog een goed exemplaar nodig? Ben je nog op zoek naar een unieke koptelefoon? Check hieronder de fijnste koptelefoons om je paps gelukkig mee te maken deze vaderdag:

 

Parfum

Een goede parfum is nooit mis en daarbij is het het perfecte vaderdagcadeau voor de vaders die graag lekker ruiken. Shop hieronder de lekkerste parfums.

 

Zonnebril

Met de zomer in aantocht is het geven van een zonnebril als vaderdagcadeau lekker toepassend en origineel. Tegenwoordig heb je de leukste designs en merken: er zit altijd wel iets leuks tussen!

 

Sieraad

Is je paps niet vies van sieraden zoals horloges, kettingen, armbanden of ringen? Dit is een mega origineel vaderdagcadeau! Je kunt het nog persoonlijker maken door bijvoorbeeld zijn of jouw naam in een ring te graveren of een armband of ketting geven met een speciale betekenis. Wees creatief!

Ringen:

 

Horloges:

 

Armbanden:

 

Kettingen:

 

Activiteit

Weet je nu écht niet wat je aan jouw vader moet geven als vaderdagcadeau? Don't worry, je kunt altijd nog een leuke activiteit inplannen en een dagje met je vader doorbrengen. Pak bijvoorbeeld een terrasje, huur een bootje of organiseer een uitgebreid diner. Kortom: verzin iets leuks!

Lees ook: Maak je home work-out compleet met deze mooie sportkleding