Originele moederdagcadeautjes

Cadeaus & hebbedingetjes door Madelon
Bloemen of chocolade voor Moederdag? Euhm... een beetje afgezaagd hè? Omdat je mama inmiddels alle standaard cadeautjes wel gezien heeft, geven wij je écht originele inspiratie voor 12 mei, de dag van je mams!

Doe het zelf-cadeautjes

Fotoalbum

Herinneringen ophalen vinden moeders het leukste wat er is? Dus vul je dat fotoalbum met de mooiste foto?s van jullie samen!
Umbra via De Bijenkorf, ? 19,95
Semikolon via De Bijenkorf, ? 16,95

Een zelfgemaakte scrub

Op internet zijn er talloze tutorials te vinden om zelf een lekkere scrub te maken. Leuk, origineel én goedkoop!

Koekjes

Bak heerlijke koekjes, of, nog origineler: eetbare theezakjes, en stop ze in een mooie koekjestrommel. Lekker voor bij de thee!
Derrière de la Porte via De Bijenkorf, ? 17,95
Wesco via De Bijenkorf, ? 24,65

Woonaccessoires

Superleuk om zelf te maken, én om te krijgen! Op Ze.nl staan al verschillende tutorials voor bijvoorbeeld zeepkettingen, koffiemokken of sierkussens.

Doe-cadeautjes

Huur een scooter

Zeker op een zonnige dag is dit superleuk om te doen: een scooter huren! Tijdens een weekendje weg bijvoorbeeld, wanneer jij en je mama de mogelijkheid hebben om gezellig een onbekende stad te verkennen. Of ga gewoon met de trein en haal je scooter op, om vervolgens de hele dag lekker rond te crossen. Plezier gegarandeerd!

Ontbijt op bed (bron: Girlscene)

Een ontbijtje op bed is niet per se origineel, maar wel de manier waarop! Maak je ontbijtje op de volgende manier, ga ?m langsbrengen bij je mams en ze zal gegarandeerd enorm verrast zijn.

Uit eten in restaurant Moeders

Uit eten is misschien standaard, een etentje bij restaurant Moeders in Amsterdam is dat allerminst! Als jij hier met je moeder uit eten gaat, en helemaal op Moederdag, zullen jullie een speciale behandeling krijgen. Overdag kun je komen voor een high tea, terwijl je ?s avonds à la carte kan dineren. Let op: reserveren is handig!

Naar de musical

Wie houdt er nou niet van musicals?! Een avondje uit naar een musical is altijd een goed cadeau. Zeker wanneer de musical nieuw is, een klassiek verhaal vertelt of door het land tourt ? zodat ?ie ook bij jou in de buurt draait. Of combineer dit met een dagje uit of een weekendje weg. Helemaal leuk: als je mama een echte musicalfan is, kun je via Musicals.nl een videoboodschap laten versturen die door Simone Kleinsma, als Moeder Overste in Sister Act, ingesproken wordt. Hoe leuk?!

SieradenBadkamer
Wonen
In de keuken
Wat ga jij je moeder op Moederdag geven?