Welke foundations kun je het beste gebruiken als je acne hebt?

Beauty door Romy

Heb je last van acne, maar wil je wel foundation dragen? Het beste is natuurlijk om je huid te laten rusten zonder foundation, maar we snappen best als je soms onzeker bent over je huid en foundation wil gebruiken voor bijvoorbeeld een feestje. We hebben daarom verschillende soorten foundation onder elkaar gezet die jij kunt gebruiken als je last hebt van acne.

Foundations voor mensen met acne

Clinique foundation

Deze vloeibare foundation absorbeert talg en bestaande acne. Het bevat geen olie en sulfaat waardoor het ook geen nieuwe acne zal veroorzaken. De foundation zal ook de roodheid van de puistjes verminderen.

Klik hier om de foundation te bestellen.

Max Factor Foundation

De dekking van deze foundation zal 8 uur lang blijven zitten. Deze crème is gemaakt voor de huid met acne. Ook dit product bevat geen parfum of olie.

Klik hier om de foundation te bestellen.

Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation

Olievrije foundation die de huid er 12 uur mat en egaal laat uitzien. Deze foundation bevat micro-poeders om poriën te verkleinen en is ideaal voor een huid met acne.

Klik hier om de foundation te bestellen.

MAC Studio Fix

Deze foundation houdt olie en glans onder controle. De dekking zorgt er dan ook goed voor dat de acne niet te zien is en houdt nieuwe puistjes tegen.

Klik hier om de foundation te bestellen.