Lifestyle / Celebs
Celebs

Wacht even: Quentin Jarret date nu met India van De Bachelor

Quentin Jarrett is na de breuk met Channah Koerten weer single. Waar zijn ex inmiddels een relatie heeft met oud-profvoetballer Orlando Smeekes, is Quentin inmiddels ook weer aan het daten, volgens de laatste gossip. En degene waarmee Quentin samen zou zijn, is niemand minder dan India van De Bachelor 2021. 

Terrasje met India

De relatie tussen Quentin en Channah - beiden bekend geworden door hun deelname aan Temptation Island - stond altijd al op losse schroeven, maar het is nu toch écht over en uit tussen de twee. Sterker nog: Channah gaat in haar eentje emigreren naar Curaçao. Inderdaad: zonder Quentin. Waar Channah nu met Orlando Smeekes gaat, is Quentin zelf de laatste tijd meerdere keren gespot met niemand minder dan India Coenen, één van de laatst overgebleven dames uit het Bachelor-seizoen met Tony Junior.

'Hypocriet en schijnheilig'

In een RUMAG-show verklapte India al eens dat ze ‘het’ onlangs heeft gedaan met een BN’er en als we de roddels mogen geloven, gaan alle hints in de richting van Quentin. Volgens het Instagram-account RealityFBI is ze onlangs inderdaad met Quentin op een terrasje gespot én bij de kapper. Channah noemt Quentin door dit nieuwss ‘hypocriet en schijnheilig’, maar helemaal nieuw is de roddel niet. Ze beweert dat hij al met India ging toen hij nog in een relatie met Channah zat.

Lees ook: Channah Koerten verhuist naar Curaçao, maar zonder de vader van haar kinderen