Dit zijn de mannelijke singles die op zoek gaan naar de liefde in Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Temptation Island 2022 komt steeds dichterbij. Nog maar een weekje en we zien hoe Kaj Gorgels en Monica Geuze een groep knappe stellen én singles begeleidt in de zoektocht naar liefde. Inmiddels zijn de mannelijke singles bekend van Temptation Island 2022. Kijk je mee?

Dit zijn de mannelijke singles die op zoek gaan naar de liefde in Temptation Island 2022

Gisteren deelde RTL al de vrouwelijke singles van Temptation Island 2022, vandaag is het de beurt aan de mannen. Maar liefst acht knappe vrijgezelle mannen zijn naar de Domenicaanse Republiek afgereisd om de liefde van hun leven te zoeken. Kijk je mee naar de mannen die op een tropische plek naar de liefde zoeken?

Zien: Videoland deelt eerste beelden van Temptation Island 2022

daniel  mannelijke singles temptation island 2022

Daniël

De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël uit Westpoort is avontuurlijk en een doorzetter. De 22-jarige artiest is vier maanden single en heeft zin om weer verliefd te worden. Hij valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Daniël is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

kenzo  mannelijke singles temptation island 2022

Hans

Hans is 30 jaar en woont in Wedde. De down to earth, eerlijke en ambitieuze personal trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave een connectie met iemand te vinden.

kenzo  mannelijke singles temptation island 2022

Kenzo

De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 26-jarige fotograaf is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor krullen. Kenzo is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

milton  mannelijke singles temptation island 2022

Milton

De 30-jarige Milton uit Den Helder is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat open voor iets nieuws. Deze gezellige en eerlijke Fitness Instructeur houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrijlaten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één.

orfeo  mannelijke singles temptation island 2022

Orfeo

Met zijn 19 jaar is Orfeo de jongste van de groep. Dit betekent niet dat de barman uit ‘s Heerenhoek niet openstaat voor de liefde. Orfeo is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Hij is een levensgenieter, gezellig en een doorzetter. De charmeur is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

ramon mannelijke singles temptation island 2022

Ramon

De lieve en sportieve 23-jarige Ramon is bijna een jaar vrijgezel. De Barber uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

ray  mannelijke singles temptation island 2022

Ray

Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige zanger uit Vlaardingen is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij Temptation Island: Love or Leave ook het geval zijn?

jari  mannelijke singles temptation island 2022

Jari

Last but zeker not least in dit rijtje mannelijke singles van Temptation Island 2022: Jari. De 21-jarige Jari uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur bij Temptation Island: Love or Leave!

Lees ook: Dit is waarvan je Ivo en Maris uit Temptation Island 2022 al kan kennen