Zoontje Christiano Ronaldo overlijdt na geboorte: "engel is heengegaan"

Media door Elsemieke

Verdrietig nieuws voor Christiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez. De twee zouden een tweeling krijgen, maar één van de kindjes heeft het niet gehaald. Op Instagram deelt de voetballer een verdrietig bericht.

Zoontje Christiano Ronaldo overlijdt na geboorte 

Het pasgeboren zoontje van Cristiano Ronaldo is overleden. De 37-jarige aanvaller van Manchester United en zijn vriendin Georgina Rodriguez waren in verwachting van een tweeling, maar alleen hun dochtertje heeft de geboorte overleefd. "Met groot verdriet moeten wij mededelen dat ons zoontje is overleden. Het is de grootste pijn die je als ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om door te gaan." De twee zijn "kapot van het verlies".

Ronaldo en Georgina

"Met groot verdriet moeten wij mededelen dat ons zoontje is overleden", schreef Ronaldo in een verklaring. "Het is de grootste pijn die je als ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje geeft ons de kracht om door te gaan. Onze zoon, je bent een engel en we zullen altijd van je houden." In oktober maakte Ronaldo bekend dat hij en Rodriguez in verwachting waren van een tweeling. Voor de geboorte van de tweeling had Christiano al vier kinderen. In november 2017 kreeg hij zijn eerste kindje met Georgina Rodriguez, dochter Alana. Daarvoor werd Ronaldo via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen. Zijn oudste kind, Cristiano Junior, werd in 2010 geboren.