Margaux van De Bachelor België heeft een cosmetische ingreep laten doen

Media door Elsemieke

De ontknoping van De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis komt steeds dichterbij. Er zijn nog maar een paar dames in de race om het hart van de Griekse tattookoning te veroveren. Ondertussen zijn de dames actief op Instagram. Margaux laat weten dat ze een cosmetische ingreep heeft gedaan.

Laura Ponticorvo deelt lichaam na bevalling: "hoef geen sixpack meer"

Margaux van De Bachelor België heeft een cosmetische ingreep laten doen 

Het einde van Fabrizio's (29) liefdesavontuur komt steeds dichterbij. Op dit moment kunnen we niet alleen genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met Fabrizio Tzinaridis. De Vlaamse bachelor zorgt voor een fikse portie drama elke week. Die welbekende 'klik' heeft hij al met een paar dames, zo ook met Margaux.

Struggles met lippen

Margaux is deze week naar de plastische chirurg geweest om aan zichzelf te sleutelen. Ze kreeg namelijk veel vervelende reacties op haar lippen. De mogelijke lover van 'Fabri' heeft dus haar lippen onder handen laten nemen. Tijdens een Question- & Answersessie op Instagram verklapt ze dat ze sinds kort lipfillers heeft. “Yes! Mijn vrienden en familie wisten dat ik al lang struggles had met mijn lippen. Mijn broer kreeg ze wel en ik kreeg ze niet haha. Maar dus ja, ik heb mijn lippen laten doen begin dit jaar. Ben er zo blij mee en voel me ook beter in mijn vel zo."

Foto: Videoland

Lees ook: Samantha De Jong (Barbie) verrast volgers met een compleet nieuwe look