Dit zijn de leukste festivals die er zijn tijdens koningsdag

De maatschappij door Romy

Ben je nog op zoek naar een leuk feestje om naar toe te gaan tijdens Koningsdag 2022? Wij hebben een aantal festivals op een rijtje gezet. Zijn de tickets uitverkocht voor het festival? Kijk ook even op tweedehands-ticket websites zoals ticketswap.

Festivals Koningsdag op een rij

We hebben heel handig de festivals met het genre muziek onder elkaar gezet voor je. En oh ja, Koningsdag is op 27 april hé 😉.

1. Kingsworld

Woon je in de omgeving van Den Haag? Dan is dit festival perfect voor jou. In het Zuiderpark staan drie stages die jouw dag op z’n kop zullen zetten. De line-up zal onder andere bestaan uit artiesten als Dave Roelvink, Django Wagner, Outsiders en Bizzey.

Tijd: 12:00 – 23:00
Stad: Den Haag, Zuiderpark
Leeftijd: 18+

2. Supersized Kingsday

Zin in een hardstyle feestje? Dan is dit festival iets voor jou. Met 8 area’s is het festival een van de grootste koningsdagfestivals van ons kikkerlandje. Het feest trekt meer dan 50.000 bezoekers en je zal er onder andere hardstyle, hardcore en uptempo horen.

Tijd: 12:00 – 23:00
Stad: Best, Aquabest
Leeftijd: 18+

3. Smèrrig Koningsdag Festival

Dit feestje vindt plaats naast het stadion van FC Den Bosch. Het ligt ook nog eens naast het station en is dus super goed bereikbaar! Zin in een feestje met muziek als classic hiphop, R&B en guilty pleasures? Dan zul je hier moeten zijn op 27 april.

Tijd: 14:00 – 23:00
Stad: Den Bosch, Sportiom
Leeftijd: 18+

4. Kingdance

Dit grote festival is zó vet! Sta jij straks hier met 30.000 anderen te feesten? Het festival zal bestaan uit grote outdoor podia en met de beste artiesten van dit moment. Als je niet kunt kiezen tussen een festival voor Koningsdag, kun je het beste voor Kingdance kiezen (denken wij). Er wordt namelijk voor ieder wat wils aan muziek gedraaid. Denk aan feestmuziek, hiphop, house én hardstyle. Oranje boven!

Tijd: 14:00 – 23:00
Stad: Zwolle, Wijthmenerplas
Leeftijd: alle leeftijden

 

Benieuwd naar een complete lijst? Check dan hier de Koningsdag agenda van Festival Fans!