Musthave voor Koningsdag: HEMA verkoopt nu een wijnkoeler rugzak

Vrije tijd door Laura

Koningsdag staat weer voor de deur én na twee jaar kan het eindelijk weer gevierd worden! Of je nou gaat struinen over de rommelmarkten of uit de dak gaat op een van de vele feesten, daar hoort een lekker drankje bij. Geen zin om veel uit te geven bij de bar? Dan neem je natuurlijk je eigen versnaperingen mee. Maar hoe houd je je drankje lekker koud?

Lees ook: Koningsdag 2022: 8 dingen om te doen als je niet gaat feesten

Altijd koele wijn

Warm weer met Koningsdag is fantastisch, maar je meegebrachte drankjes worden in no time lauw. Bah. Deze koeltas van de HEMA is de perfecte oplossing tegen lauwe wijn. Je kunt jezelf en je vrienden de hele dag voorzien van heerlijke koele wijntjes. 

Je kunt de rugzak natuurlijk niet zomaar volgieten met wijn. In de rugzak past precies een 3 liter bag-in-box wijn van de HEMA. Deze sluit je vervolgens gemakkelijk aan op het tapje aan de zijkant van de rugzak. Voila! Je vrienden en jij kunnen nu lekker tappen tijdens Koningsdag!

Na 27 april kun je de rugzak natuurlijk nog gebruiken voor talloze lange wandelingen, picknicks en dagjes weg. Voor €12,50 een goede koop, als je het ons vraagt!

wijnkoeler hema

Lees ook: Cheers Willem: Hema komt met oranje tompouchebier