Cheers Willem: Hema komt met oranje tompoucebier

Media door Elsemieke

Het is bijna Koningsdag en Hema speelt hier samen met Lowlander handig op in met een nieuw lekker biertje. Vorig jaar kwamen ze al met een tompoucebiertje en daar doen ze nu een schepje bovenop. Wat dacht je van de Tompouce I.P.A.?

Hema komt met oranje tompoucebier

Je kan ons dus absoluut wakker maken voor een oer-Hollandse gebakje als de tompouce. En in biervorm, dat heeft nog eens éxtra pluspunten! Eerder sloeg Hema de handen al ineen met bierbrouwer Lowlander voor het maken van een unieke Tompouce Ale en dat succes hopen ze met het nieuwe drankje te evenaren. De Tompouce I.P.A. is een milkshake I.P.A. met wat sinaasappel, een beetje vanille en een zesty afdronk.

Bitter én fris

Hema doet wel vaker gekke dingen rondom de feestdagen, want eerder hebben ze al tompoucen voor honden, een tompoucenvlaai, bonbons en nog veel meer uitgebracht. Eigenlijk is het dus niet zo gek dat Hema de handen ineens slaat met Lowlander, want de India Pale Ale (I.P.A.) is misschien wel de populairste bierstijl van het moment. Komt vast omdat 'ie een beetje bitter, maar tóch verfrissend van smaak is.

Benieuwd naar deze gekke, maar goddelijke limited edition oranje Tompouce I.P.A? Vanaf 11 april 2022 vind je dit biertje in bijna alle Hema-winkels in Nederland. En online natuurlijk. En tijdens Koningsdag is-ie, ter ere van Willem Alexanders 55e verjaardag, ook nog eens verkrijgbaar in 55 horecazaken. Cheers!

Foto: Hema

Lees ook: Hier wil je heen: het grootste pretpark van Europa