Oeps! Aubrecita betrapt haar vriend op vreemdgaan vlak na bevalling van hun baby

Relaties door Jennifer

Hoewel een zwangerschap ontstaat door twee personen, doet de vrouw uiteindelijk toch het meeste werk. Al kan de partner genoeg dingen doen, om het voor haar meer comfy te maken. Hier dacht de vriend van TikTokker Aubrecita anders over. In plaats van haar te supporten, zocht hij aandacht bij een andere vrouw. En hij bleek niet zo snugger, oeps!

Lees ook: Wat wordt de rol van je partner tijdens de bevalling?

Appje van andere vrouw

De TikTokker lag in het ziekenhuis en had nog maar net haar baby op de wereld gebracht. Het kindje was slechts een paar uur oud. Van de verpleegster moest Aubrecita bijhouden, hoe vaak ze haar kindje voedde. Haar vriend sliep, toen haar baby weer honger kreeg. Ze pakte zijn telefoon om de tijd te checken, maar toen zag ze iets heel anders. Op het scherm stond een appje van een andere vrouw, die hem uitnodigde om te “knuffelen”. Wát?

Vreemdgaan vlak na bevalling

Aubrecita was blijkbaar zo flabbergasted, dat ze een screenshot van het appje deelde op haar TikTok. Het meest bizarre is nog wel, dat haar vriend wel een foto van hun kersverse baby als achtergrond had. Lief, maar het gaf Aubrecita geen vertrouwen. Haar vriend was gewoon vreemdgegaan tijdens de bevalling! En niet eens met één vrouw, volgens Aubrecita appte hij nog drie andere vrouwen. Heel logisch dus dat de relatie geen stand hield. In een tweede TikTok vertelt Aubrecita: “Dit gebeurde negen jaar geleden. Ik verliet hem en ben nu getrouwd met een man, die mijn vertrouwen in mannen herstelde.” Ah!

@aubrecita I know—I can’t believe he let his battery get that low either #babydaddyproblems #postpartum #formerteenmom ♬ original sound - kooze

Lees ook: 10 x de domste adviezen die zwangere vrouwen hebben gekregen