Samantha Steenwijk eist 5000 euro van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer

Celebs door Elsemieke

Yvonne Coldeweijer moet volgende week voor de rechter verschijnen omdat Samantha Steenwijk een claim tegen de zangeres doet. De zangeres zou een rectificatie en 5.000 euro willen vanwege een video waarin Yvonne zegt dat Steenwijk illegale dieetpillen gebruikt om af te vallen.

Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk hebben het flink aan de stok. Op vrijdag 15 april dient in de rechtbank van Amsterdam een kort geding tegen Yvonne Coldeweijer, maar het is officieel nog niet bekend door wie dat is aangespannen, maar Yvonne heeft er al een video over gemaakt. 

Illegale pillen

Yvonne werd door de advocaat van Samantha aangesproken na een video waarin ze beweerde dat Samantha afviel door illegale dieetpillen. Hierop baseerde ze zich op twee bronnen, maar ze geeft toe geen wederhoor te hebben gepleegd. Ze verwijderde de video en plaatste een rectificatie waarin ze schreef dat Samantha het gebruik van de afvalpillen ontkent.

'Kinderachtig gedoe'

Samantha wil echter dat Yvonne op haar Instagram post dat het verhaal onwaar is en wil dat nu onder haar voorwaarden via een kort geding willen afdwingen. Ook wil ze dat Yvonne haar 5.000 euro betaalt en haar bronnen prijsgeeft. Dat er nu een kort geding komt is volgens Yvonne overdreven. “Het is toch heel apart dat je na een rectificatie alsnog iemand voor de rechter gaat slepen? Heb je niets te doen ofzo? Terwijl het eigenlijk al opgelost is zonder tussenkomst van de rechter moet nu de Nederlandse staat zich hiermee gaan bemoeien met dit kinderachtige gedoe.”

Lees ook: Dit is het salaris van roddelkoningin Yvonne Coldewijer