Rachel Hazes en Klaas Otto op cover Nieuwe Revu ondanks relatiebreuk

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes en Klaas Otto maakten afgelopen weekend een einde aan hun kortdurige relatie, maar ondanks die relatiebreuk staan de twee woensdag samen op de cover van Nieuwe Revu.

Rachel Hazes en Klaas Otto op cover Nieuwe Revu ondanks relatiebreuk 

De redactie van het magazine had niet verwacht dat de liefde tussen de twee maar zo kort zou duren, schrijft RTL Nieuws. Ze hadden de primeur om het eerste interview met het nog kersverse stel te brengen. "Maar die liefde is alweer op de klippen gelopen", schrijven ze op Twitter. Het bleek al te laat om de cover nog te vervangen. Op de omslag staat een hartje naast de namen Rachel en Klaas. De redactie speelt nu slim in op de situatie: "Als je dan toch in de winkel staat, haal er dan direct even een stift bij."

"Mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia"

Vorige week leek de relatie tussen Hazes en Otto nog goed te zijn. "We hebben het heel erg leuk. Ja, echt waar", zei de weduwe van André Hazes sr. toen. Vrijdagavond hintte de No Surrender-oprichter al op een breuk. Klaas Otto plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram. "In je leven kan je van alles doen", schreef hij bij de foto. "Je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen. Maar als je elke dag op zo'n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Gezin Hazes gaat samen op vakantie naar het buitenland: "tijd nodig voor elkaar"