Bingen maar: Belgische versie van De Bachelorette te zien bij Videoland

Media door Elsemieke

Als je nog niet genoeg hebt van Thomas en Fabrizio en nog wel een nieuwe realityserie kunt gebruiken, dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf vandaag is de Belgische versie van De Bachelorette te zien!

Belgische versie van De Bachelorette nú te zien bij Videoland

Als je dol bent op kijken naar Thomas in De Bachelor, dan is De Bachelorette België ook wat voor je. Het volledige seizoen bestaat uit twaalf afleveringen en is nú te zien op Videoland. De Belgische bachelorette is Elke Clijsters. Elke is al eens getrouwd geweest, met ex-profvoetballer Jelle van Damme. Gaat ze in De Bachelorette weer opzoek naar een sportieve man, of weet iemand anders haar hart te veroveren? 

Wie is Elke Clijsters: de Belgische Bachelorette?

Deze voormalige tennisster is het jongere zusje van toptennisster Kim Clijsters en dochter van voetballer Lei Clijsters. In het programma gaat ze opzoek naar haar matchmade in heaven. Er staan vijftien mannen klaar om te kijken of Elke bij hen past. De voormalig tennisster weet in elk geval goed wat ze zoekt, en ook wat ze niet zoekt. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!” Elke heeft al twee kinderen: zoon Cruz (10) en dochter Cleo (9). De Bachelorette heeft niet alleen de namen van haar kids op haar lichaam staan, maar ook een lieveheersbeestje. “Die kever is een eerbetoon aan mijn papa die in 2009 overleed. Aan het einde van zijn leven woonde hij een tijdlang in de hoeve van mijn zus Kim. Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs.”

 

Foto: Videoland

Lees ook: 

Fabrizio onder vuur in De Bachelor aflevering 6: "nu al het vierde meisje dat hij kust"