Stedentrips die elke vriendinnengroep moet maken

Reizen door Romy

Wil je nog een keer een stedentrip maken met je vriendinnen? Pak je koffer vast in en zorg dat je paspoort klaarligt, want wij hebben een lijstje gemaakt met de mooiste steden om te bezoeken. We hebben de ‘standaard steden’ eruit gelaten en wat meer originelere steden uitgekozen!

Stedentrip voor jou en je vriendinnen

Je wil misschien al een tijdje samen met je vriendinnen plannen maken voor dé ultieme stedentrip, maar jullie komen er niet uit waar jullie dan heen willen. Dat kan zijn omdat jullie niet weten welke steden leuk zijn voor een vriendinnentrip. Pick a place en daarna hoef je je alleen nog maar druk te maken om welke kleding je mee gaat nemen. 

Stedentrip met vriendinnen: Valencia

Natuurlijk zou je een keer valencia moeten bezoeken met je vriendinnen! Deze stad staat bekend om dé bezienswaardigheid van Valencia, Ciudad de las Artes y Sciencias. Een complex met een wetenschapsmuseum, muzieklokaal en aquarium! Er zijn nog veel meer dingen te zien en te doen in deze mooie stad. We hebben er een paar dingen uit gepikt.

Things to do in Valencia: wandelen door Jardín Del Turia, hangen aan het strand, paella eten, winkelen op Mercado Central en genieten van alle instagrammable en kunstige plaatsen en gebouwen om jullie heen!

Stedentrip met vriendinnen: Krakau

Je zal niet gelijk aan Polen denken als je opzoek gaat naar een stedentrip, maar Krakau is een stad waar je echt een keer naartoe zou moeten. Er valt genoeg te zien zoals de historische binnenstad, de zoutmijn of wandelen door het stadspark. De hotels zijn spotgoedkoop en met een paar uurtjes vliegen ben je er! Psst: boek een ritje in een koets! Deze ervaring kun je niet missen toch?

Stedentrip met vriendinnen: Madrid

Madrid is hét nieuwe Barcelona als het gaat om een Spaanse stedentrip. Het enige verschil is dat ze in Madrid veel minder Engels spreken. Dat maakt de stad nóg leuker. We hebben hieronder een aantal bezienswaardigheden op een rij gezet, maar niet alles! Zo zijn er bijvoorbeeld ook hotspots waar je mega goede cocktails kunt drinken.

Things to do in Madrid: Koninklijk paleis, stadsprak, Prado museum, Real Madrid stadion, Almudena Kathedraal, populaire winkelstraat Gran Vía, Puerta de Alcala en nog veel meer!

Stedentrip met vriendinnen: Lissabon

Lissabon is thé place to be voor een vriendinnentrip! De stad staat bekend om de metro’s die midden door het centrum heen rijden. Maar ook de excentrieke, historische gebouwen en het strand waar je heerlijk kunt chillen. We hebben hieronder een aantal hotspots bij elkaar gezet!

Things to do in Lissabon: fietstour, naar het strand, shoppen, Torre de Belem aan de Taag, monument Padrão dos Descobrimentos en nog veel meer!

Stedentrip met vriendinnen: Wenen

Deze stad is echt iets voor jullie als jullie van natuur en kunst houden. De hoofdstad van Oostenrijk staat vol met imposante architectuur. Dat wil niet zeggen dat je niet actief bezig kunt zijn in Wenen! We hebben een aantal hotspots voor jullie op een rij gezet.

Things to do in Wenen: Paleis Schönbrunn, staatsopera, Naschmarkt, Karlskirche (psst: hier worden ook concerten gegeven), de Spaanse Rijschool en nog veel meer!