Dé kleur van het voorjaar 2022

Fashion door Romy

Het zonnetje komt weer tevoorschijn en de lente van 2022 is in aantocht. Dat betekent ook weer dat je voorjaarskleding kan gaan shoppen. Yes! Maar wat is nu precies dé kleur van het voorjaar van 2022? Wij laten het je zien.

Groen is dé kleur

Als je nu naar de stad gaat of online kijkt naar kleding, zul je de kleur groen heel vaak voorbij zien komen. Rokjes, broeken, hele pakken, jurkjes en zelfs schoenen zijn er in deze kleur te vinden. Maar hoe komt het dat groen nu zo in is?

Op de runway in Copenhagen tijdens de Fashion Week en ook tijdens de Paris en New York Fashion Week kwam de kleur al vaak voorbij. Modemerken en winkels hebben er dan ook voor gekozen om veel kleding (voornamelijk voor het voorjaar) in het groen te maken. Hoe gaaf! Deze kleur valt op en is apart. Wij zijn iniedergeval fan!

Influencers

We hebben een aantal influencers gevonden die de kleur groen ook erg mooi vinden. Doe er vooral je voordeel mee en gebruik het als inspiratie voor je volgende shopdagje! We hebben hieronder ook een aantal groene musthaves geplaatst voor je!