FOTO: deze Temptation Island-kandidaat is zwanger van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Daniëlle Damhuis kennen we nog van haar deelname aan een eerder seizoen van Temptation Island. Samen met Mezdi deed ze mee aan het programma, waar ze bekend werd met haar uitspraak "heel Nederland kan zien wat voor zwijn jij bent". Inmiddels heeft Daniëlle een nieuwe relatie en is ze zelfs in verwachting!

Samantha de Jong (Barbie) gewond aangetroffen in woning en daarna gearresteerd

Daniëlle Damhuis van Temptation Island is zwanger van eerste kindje

Het is alweer eventjes geleden dat we van haar konden genieten in Temptation Island, maar inmiddels gaat het heel goed met Daniëlle Damhuis. De ex-lover van Mezdi is namelijk in verwachting! De aanstaande papa is haar vriend Avni Ozyurt. Daniëlle en Avni hebben beiden beelden van de gender reveal party gedeeld op Instagram. Hierdoor weten we dus ook al direct dat het stel een jongetje krijgt!

Daniëlle in Temptation Island

Daniëlle deed samen met haar inmiddels ex-lover Mezdi mee aan Temptation Island, maar Mezdi ging daar al snel de fout in. Hierdoor sprak Daniëlle de bekende woorden: ‘Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent’. Zelf had ze het daarna gezellig met verleider Fabrizio, die binnenkort verschijnt in de Belgische versie van De Bachelor. 

Foto: RTL

Lees ook: FOTO: dit is de nieuwe vriendin van Temptation-Greg